Χάρις Αλεξίου : Η χιουμοριστική ανάρτηση για τα πρόστιμα μέσα από ένα της τραγούδι
Η μεγάλη ερμηνεύτρια, Χάρις Αλεξίου, σχολίασε με τον δικό της τρόπο τις απαγορεύσεις και τα πρόστιμα της δεύτερης καραντίνας, μέσα από το προφίλ της στο Instagram.
Η μεγάλη ερμηνεύτρια, Χάρις Αλεξίου, σχολίασε με τον δικό της τρόπο τις απαγορεύσεις και τα πρόστιμα της δεύτερης καραντίνας, μέσα από το προφίλ της στο Instagram.
Πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε μια φωτογραφία της άδειας οδού Σταδίου, γράφοντας: «Αν θέλεις βόλτα βραδινή στην πόλη 300 ευρώ. Αν θέλεις σινεμά 300 ευρώ. Αν θες χορό εκεί που τρέχουν όλοι 300 ευρώ. Ξενύχτι και λοιπά 300 ευρώ. Αν θέλεις κούρσα ως την παραλία 300 ευρώ».
Πρόκειται για τους στίχους της μεγάλης της επιτυχίας «Πες το κι έγινε»… προσαρμοσμένους στο σήμερα!
Δείτε την δημοσίευση της
Η χιουμοριστική της αυτή ανάρτηση πήρε δεκάδες «likes» και διθυραμβικά σχόλια, πολλά από αυτά να ισχυρίζονται ότι πάλι καλά που μπορούμε ακόμα να τραγουδάμε χωρίς πρόστιμο!
- Αγρότες: Αντίστροφη μέτρηση για την «κάθοδο» στο Σύνταγμα – Τι ώρα φτάνουν, ποιοι δρόμοι κλείνουν
- Παλαιό Φάληρο: Πτώση σοβάδων σε τουαλέτες δημοτικού σχολείου – Από τύχη δεν υπήρξε τραυματιοσμός
- Πρέπει να συμφωνήσουμε με το Ιράν αλλιώς θα γίνει πολύ τραυματικό για αυτούς, λέει ο Τραμπ [Βίντεο]
- Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκη» Τσικνοπέμπτη στα εκπαιδευτήρια της Μητροπόλεως Πειραιά
- Εικόνες ισοδύναμες με λέξεις – Το περιοδικό Life και η πρωτοποριακή δύναμη του φωτορεπορτάζ
- Η Κίνα στην Αρκτική και ο λόγος που ανησυχεί η Δύση




