Πλούσια είναι η αρχαία κληρονομιά της χώρας μας και το επιβεβαιώνει ένα μοναδικό γεγονός που συνέβη στην οδό Αιόλου, επί της Πλατείας Αγίας Ειρήνης.
Εκεί κατά τη διάρκεια εργασιών αναβάθμισης υποδομών, οι εργάτες, βρήκαν- τυχαία- 1,5 μέτρο κάτω από τη γη, την κεφαλή αγάλματος
Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή του στο facebook, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, αναφέροντας ότι το εύρημα ήδη βρίσκεται στην ευθύνη της Εφορίας Αρχαιοτήτων.
«Βρέθηκε μόλις ενάμιση μέτρο κάτω από τη γη, κατά τις εργασίες αναβάθμισης υποδομών στην οδό Αιόλου, επί της Πλατείας Αγίας Ειρήνης. Μοναδική Αθήνα! Υπερηφάνεια και θαυμασμός», έγραψε ο δήμαρχος Αθηναίων.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας