Αμερικανικές εκλογές : Ρεπόρτερ δεν γνωρίζει ότι είναι στον αέρα και είπε την… αλήθεια της
Εκτός φυσικά από τους ψηφοφόρους που περίμεναν με αγωνία, όπως και όλος ο πλανήτης, να δουν ποιος θα είναι ο 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ, ανάμεσα σε εκείνους που κουράστηκαν πολύ και κοιμήθηκαν ελάχιστα ήταν και οι ρεπόρτερ.
Εκτός φυσικά από τους ψηφοφόρους που περίμεναν με αγωνία, όπως και όλος ο πλανήτης, να δουν ποιος θα είναι ο 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ, ανάμεσα σε εκείνους που κουράστηκαν πολύ και κοιμήθηκαν ελάχιστα ήταν και οι ρεπόρτερ.
Όπως για παράδειγμα, μια δημοσιογράφος, η Τσέλσι Στρουμπ, η οποία είναι ανταποκριτής της θυγατρικής της ABC WNEP-TV και την Παρασκευή έγινε viral στα κοινωνικά μέσα.
Ο λόγος είναι το «All I want for Christmas».
Όχι, δεν είχε χριστουγεννιάτικη διάθεση, απλά ήταν κουρασμένη, σύμφωνα με το newsbeast.gr , επειδή δεν φαινόταν να βγαίνει «λευκός καπνός» και να υπάρχει τελικό αποτέλεσμα και έκανε ένα δικό της… ριμέικ του συγκεκριμένου τραγουδιού, αποκαλύπτοντας την «χριστουγεννιάτικη ευχή» κάθε «ρεπόρτερ τώρα», όπως είπε.
«Δεν θέλω μια αγάπη για τα Χριστούγεννα, δεν είναι αυτό που χρειάζομαι αυτή την στιγμή. Θέλω μόνο να βγει αποτέλεσμα για το ποιος θα ηγηθεί, ώστε να κοιμηθώ λίγο…» ανέφερε μεταξύ άλλων στο ιδιαίτερο τραγούδι της.
Δείτε το στιγμιότυπο
Every reporter right now: #ElectionResults2020 pic.twitter.com/LsNzX0wZym
— Chelsea Strub (@chelseastrub) November 5, 2020
- Χάνει το ματς με την ΑΕΚ ο Μορόν
- Μήπως με βίασαν και δεν το θυμάμαι; – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις στη σειρά ντοκιμαντέρ για τον Diddy
- Θεσσαλονίκη: Σκηνές πανικού μετά την επίθεση με χημικά σε αγρότες στα «Πράσινα Φανάρια» – Δείτε βίντεο
- «Σε οικονομική ασφυξία οι δήμοι» – 24ωρη απεργία προκήρυξε η ΠΟΕ-ΟΤΑ
- Ανακαλείται μη ασφαλές τρόφιμο από τον ΕΦΕΤ
- Τα δεδομένα για τον Ντε Κολό – Το χαμηλό buy out και οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του με τη Βιλερμπάν


