Παναθηναϊκός : Στην Αθήνα ο Μακ
Ο Αμερικανός γκαρντ ήρθε στην Αθήνα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Βόβορα.
Στην Ελλάδα έφτασε το απόγευμα της Κυριακής ο Σέλβιν Μακ.
Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος χθες ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Παναθηναϊκό, λίγο μετά τις 18:00 πάτησε το πόδι του στο «Ελ. Βενιζέλος». Ο έμπειρος άσος ήρθε στην Αθήνα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του Τριφυλλιού, Γιώργου Βόβορα.
Ο Σέλβιν Μακ την Δευτέρα (9/11) θα κάνει την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ελληνα τεχνικού και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την ερχόμενη Παρασκευή (13/11) θα κάνει το ντεμπούτο του με τα «πράσινα» στο παιχνίδι με την Αναντολού Εφές.
Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα υποδεχθούν την τούρκικη ομάδα στο κλειστό του ΟΑΚA (13/11, 21:00) για την 8η αγωνιστική της EuroLeague. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Σέλβιν Μακ με τον Παναθηναϊκό είναι για δύο μήνες και από τις εμφανίσεις του θα κριθεί εάν θα παραμείνει στο ρόστερ του Τριφυλλιού.
Δείτε φωτογραφίες από την άφιξή του
- Ουκρανική επιδρομή με drones στο Ροστόφ της Ρωσίας – 4 τραυματίες και πυρκαγιά σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις
- «Σε βλέπω»: Έξτρα παραστάσεις κάθε Κυριακή στο Μικρό Παλλάς
- Αρκάς: Το σκίτσο της ημέρας με χιούμορ και πολλά χρώματα
- ΔΥΠΑ: Τα νέα προγράμματα απασχόλησης για ειδικές ομάδες ανέργων
- Ανατροπή στις καθυστερήσεις – Τι έδειξε μια νέα μελέτη για τον ναρκισσισμό;
- Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων: Πoλιορκία της Αθήνας α λα Παρίσι ή αποχώρηση με το κεφάλι ψηλά;

