Υπόθεση πολυϊδιοκτησίας : Διώξεις και σε ποινικό επίπεδο για ΠΑΟΚ και Ξάνθη;
Η υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας απασχολεί την τακτική ποινική δικαιοσύνη, η οποία διενεργεί προκαταρκτική έρευνα με βάση το φάκελο που έχει διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος
Μετά τις τρομακτικές αποκαλύψεις από to10.gr για τους πραγματικούς λόγους της παραίτησης των κ.κ. Φιλόπουλου και Βρυώνη (που η ΕΠΟ και η Γραμματεία της Επιτροπής Εφέσεων τους είχαν κρατήσει στο σκοτάδι για μήνες…) η Επιτροπή Εφέσεων, σε πείσμα όσων ήθελαν –και θέλουν ακόμα– τη μη λειτουργία της, συγκροτήθηκε (μετά τις παραιτήσεις των εφετών κυριών Στενιώτη και Σιάννου και την αντικατάστασή τους από τους εφέτες κ.κ. Γιαρένη και Μελισσινό, που ανέλαβαν Πρόεδρος και Αναπληρωτής Πρόεδρος αντίστοιχα).
Έτσι, επιτέλους, ένα σχεδόν χρόνο μετά την αποκάλυψη του OneTv, άνοιξε εκ νέου ο δρόμος για την εκδίκαση της πολυθρύλητης υπόθεσης της πολυϊδιοκτησίας μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης – υπό την «αιγίδα» του «εθνικού ανιψιού» κ. Καλπαζίδη, της οικογενείας Σαββίδη.
Στο επόμενο χρονικό διάστημα και πάντως εντός του Νοεμβρίου αναμένεται να τρέξουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες, ώστε να εισαχθεί η υπόθεση προς συζήτηση στην Επιτροπή Εφέσεων.
Κι ενώ, παράλληλα με τις ημερομηνίες, τρέχουν και οι πρώτες εκτιμήσεις για την απόφαση που έχει τη δυνατότητα να λάβει η νέα Επιτροπή Εφέσεων για την υπόθεση της αποδεδειγμένης πολυϊδιοκτησίας, αποκαλύπτεται πως η υπόθεση αυτή απασχολεί ήδη την τακτική ποινική δικαιοσύνη, η οποία διενεργεί προκαταρκτική έρευνα με βάση το φάκελο που είχε διαβιβάσει στην Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος η ΕΕΑ.
- Στη φυλακή ο γιος της Ελένης Παπαδοπούλου για τη δολοφονία της
- ΣτΕ: Νόμιμες οι μονομερείς αυξήσεις στα ασφάλιστρα των συμβολαίων υγείας
- Όλοι θέλουν τον Κλοπ αλλά ο Γερμανός…
- Σεσίλια Χιμένεθ: Πέθανε η ενορίτισσα που έγινε viral ως η χειρότερη συντηρήτρια έργων τέχνης στον κόσμο
- Κολωνάκι: Οι αντιφάσεις που πρόδωσαν τον γιο της Ελένης Παπαδοπούλου – Πώς προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του
- Τα Χριστούγεννα στην Ισλανδία ήταν θερμότερα από ό,τι στην Ελλάδα – Ρεκόρ ζέστης κοντά στους 20 βαθμούς

