Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η μεγάλη νικήτρια στο clasico, καθώς επικράτησε 3-1 της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου το απόγευμα του Σαββάτου (24/10).
Ωστόσο, δεν έμειναν όλοι ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, ο Ίσκο δεν φαίνεται να είναι καθόλου ευχαριστημένος με την έως τώρα χρησιμοποίησή του από τον Ζινεντίν Ζιντάν.
Όπως αποκάλυψε ο ισπανικός τηλεοπτικός σταθμός «Movistar», ο 28χρονος μεσοεπιθετικός φέρεται να συζητάει με τους συμπαίκτες του και να λέει:
«Αν είναι να με κάνει αλλαγή, με αλλάζει στο 50’ ή στο 60’, μερικές φορές και στο ημίχρονο. Αν είναι να με βάλει μέσα, με βάζει στο 80’».
Ο Ίσκο έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε τέσσερις αγώνες φέτος στη La Liga.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Αποβολή του Κουμπαρσί, ο οποίος γκρέμισε» ως τελευταίος παίκτης τον Σιμεόνε, με τον Άλβαρες να μετουσιώνει το φάουλ σε γκολ για το 1-0 της Ατλέτικοεπί της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου.
O ΖΑΟΝ «καθάρισε» και την ΑΕΚ με 2-0 (3-2 σετ) και θα βρει μπροστά του στους τελικούς της Volley League γυναικών τον Παναθηναϊκό που νίκησε τον ΑΟ Θήρας στη Σαντορίνη με 3-1 κι έκανε επίσης το 2-0.
Όσα δήλωσαν ο Μάρκο Νίκολιτς και Ορμπελίν Πινέδα για την πρώτη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Βαγιεκάνο. Όσα πρέπει να κάνει η Ένωση ώστε να μπορέσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού.