Το ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού στα αστέρια του Champions League ξεκινά απόψε (21/10, 22:00) με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να κοντράρεται με τη Μαρσέιγ στην πρεμιέρα των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με ανάρτησή της στον επίσημο λογαριασμό της στα Social Media, προανήγγειλε τη μεγάλη αναμέτρηση με τους Γάλλους στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με ένα βίντεο από στιγμές της ομάδας στο Champions League.
«Απόψε στο κάστρο μας επιστρέφουν τα αστέρια του UEFA Champions League! Πάμε ΘΡΥΛΕ!» αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική δημοσίευση.
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, μια μικροσκοπική πρωτεΐνη που μέχρι τώρα περνούσε απαρατήρητη φαίνεται πως επηρεάζει πολύ περισσότερο απ’όσο νομίζαμε την πείνα.
Μετά το «βαρύ» 4-1 από τη Άρσεναλ, η Άστον Βίλα επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας της Νότιγχαμ Φόρεστ εντός έδρας με 3-1, για την 20η αγωνιστική της Premier League. Δύο γκολ ο ΜακΓκίν.
Ο Ολυμπιακός και ο Γιώργος Μπαρτζώκας κυριαρχούν επί του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια, με τους «ερυθρόλευκους» να «τρέχουν» απίθανα σερί νικών στα ντέρμπι «αιωνίων».