Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ με 2-2 για το πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Super League.
Οι Πράσινοι κατάφεραν να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας με γκολ του Φεντερίκο Μακέντα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.
Μάλιστα, αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία του Τριφυλλιού στην έδρα της κρητικής ομάδας μέσα σε διάστημα μικρότερο του ενός έτους.
Συγκεκριμένα, η πρώτη φορά ήταν στις 18 Δεκεμβρίου 2019 για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 χάρη στα γκολ των Φιγκεϊρέδο στο 67′ και Μακέντα στο 83′.
Η δεύτερη φορά ήταν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι-οφ της Super League στις 27 Ιουνίου 2020. Τότε ο ΟΦΗ και ο Παναθηναϊκός είχαν μείνει στο 0-0 και στο χθεσινό (18/10) ματς, στο σφύριγμα της λήξης, είδαν και πάλι το σκορ να είναι ισόπαλο.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο
Αποβολή του Κουμπαρσί, ο οποίος γκρέμισε» ως τελευταίος παίκτης τον Σιμεόνε, με τον Άλβαρες να μετουσιώνει το φάουλ σε γκολ για το 1-0 της Ατλέτικοεπί της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου.