Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζευγάρι «πάλεψε» με τον κοροναϊό - Το σκληρό παιχνίδι της μοίρας

Ζευγάρι «πάλεψε» με τον κοροναϊό – Το σκληρό παιχνίδι της μοίρας

Μετά από 53 χρόνια κοινού αγώνα, με όλες τις χαρές της ζωής και 2 παιδιά η κυρία Ολγα από τη Δαμασκηνιά έχασε τα πάντα την ημέρα που άκουσε ότι η ίδια και ο σύντροφος της ζωής της είναι θετικοί στον κοροναϊό.

Νόσησαν και η ίδια και ο σύζυγός της από κοροναϊό. Η τελευταία εικόνα που έχει πια από εκείνον είναι ο αποχαιρετισμός λίγο πριν το νοσοκομείο με την φράση: «μη φοβάσαι όλα θα πάνε καλά».

Μετά όπως λέει «μου τον έφεραν πίσω νεκρό σε ένα κουτί». Μόνη της πια, προσπαθεί να βάλει τη ζωή της σε μία τάξη, αν και η τύχη της παίζει παράξενα παιχνίδια. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά έπεσε και θύμα ληστείας.

Μετά από 53 χρόνια κοινού αγώνα, με όλες τις χαρές της ζωής και 2 παιδιά η κυρία Ολγα από τη Δαμασκηνιά έχασε τα πάντα την ημέρα που άκουσε ότι η ίδια και ο σύντροφος της ζωής της είναι θετικοί στον κοροναϊό.

«Όλα ξεκίνησαν 9 Μαρτίου. Ήταν μια χαρά βγήκε έξω πήγε καφενείο έφαγε , όπως κάθε μέρα και μετά έκανε 40 πυρετό…»

Ο τραγικός αποχαιρετισμός

Την ημέρα που μετέφερε τον σύζυγο στο νοσοκομείο της Κοζάνης δεν γνώριζε ότι ήταν και η τελευταία φορά που θα τον έβλεπε. Ένα «μη φοβάσαι όλα θα πάνε καλά πρόλαβε» να του πει και μετά της τον «έφεραν μέσα σε ένα κουτί», όπως λέει. Και αυτό σφραγισμένο μαζί με τα όνειρα και την δική τους ιστορία.

«Όταν κατέληξε μας το έφεραν στο κουτί σφραγισμένο.

-Μπορέσατε να τον αποχαιρετήσατε;

Όχι απλό τρισάγιο στην εκκλησία και τέλος»

80 μέρες στην εντατική προσευχόταν να αποδειχθούν όλα ένας εφιάλτης με καλό τέλος για τον 79χρονο σύζυγος της.

Ο φόβος και η αγωνία στην καραντίνα

Η χειρότερη στιγμή για την κυρία Ολγα ήταν όταν ο σύζυγος της βρισκόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και η ίδια έπρεπε να παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι της στη δαμασκηνιά.

«Εύχομαι να μην το ζήσει κανένας και να προσέχει ο κόσμος. Ήταν τραγικό να μην ξέρεις τι γίνεται και να περιμένεις κάθε μέρα να πάει 2 η ώρα για να σου πουν από το νοσοκομείο / Εύχομαι να μην καταλάβαινε κάτι όσο ήταν εκεί. Γιατί αν καταλάβαινε λυπάμαι πολύ για αυτόν»

Η κυρία Ολγα νόσησε αλλά ήταν ασυμπτωματική. Βγήκε νικήτρια όχι όμως και ο άνθρωπος της. Ένα γιατί την έχει στοιχειώσει και ψάχνει τρόπο να κάνει μια νέα αρχή μακριά ακόμη και από το χωριό τους που έζησε τα πάντα εκεί με τον σύζυγο της.

«Προσπαθώ να κάνω κάτι να περάσω η ημέρα / Η μοναξιά είναι δύσκολη τα παιδιά μου δεν θα με αφήσουν μόνη… είχα και ένα δύσκολο, με ληστέψανε»

Φοβισμένη από τις νέες συνθήκες που έχει δημιουργήσει ο covid 19 δεν ξέρει τι θα φέρει το μέλλον για την ίδια και τα παιδιά της. Εύχεται γρήγορα να τελειώσει η πανδημία με το λιγότερο δυνατό κόστος για κάθε οικογένεια ξεχωριστά και παροτρύνει όλοι να είναι προσεκτικοί.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024