Μητσοτάκης – Ράντεφ : Συζήτησαν για τις προκλήσεις της Τουρκίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε στον πρόεδρο της Βουλγαρίας Ράντεφ τις νεότερες προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο.
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας, Ρούμεν Ράντεφ, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ανατολική Μεσόγειος και Δυτικά Βαλκάνια
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης επαναβεβαιώθηκε το εξαιρετικό επίπεδο στο οποίο βρίσκονται οι διμερείς σχέσεις.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε στον κ. Ράντεφ τις νεότερες προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο.
Συζητήθηκαν επίσης η οικονομική, ενεργειακή και αμυντική συνεργασία των δύο χωρών, όπως και η πορεία των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
- Θεσσαλονίκη: 17χρονη έγκυος κατήγγειλε 16χρονο ότι την έσπρωξε και τραυματίστηκε – Συνελήφθη και για εκδικητική πορνογραφία
- Τουρκία: Βυθίστηκε σε ναυπηγείο το «Sea Star Tilos» – Δραματική διάσωση του πληρώματος
- ΗΠΑ: O Τραμπ απειλεί την ΕΕ με αντίποινα αν προτιμήσει ευρωπαϊκά όπλα
- ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης προτείνει όριο θητειών – Η αιχμή για Στουρνάρα και Παναγόπουλο
- Μαύρο Στέμμα: Ναζί, συλλήψεις, ποδολαγνεία, υποκλοπές και τρεις σφαίρες – Όλα τα σκάνδαλα πριν τον Άντριου
- Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό και μία αγωνιστική στον Λεσόρ από την Ευρωλίγκα
- Η επόμενη μέρα: «Ο νόμος που πρέπει να εφαρμοστεί» για τον έκπτωτο πρίγκιπα Άντριου, η ικανοποίηση και η χειρότερη κρίση
- Παναγιώτα Θεοδωρακοπούλου: «Πάει, απέθανε η αρχόντισσα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 20.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-amel-uzunovic-440739273-35451634-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442