Τραμπ : «Έτοιμος να βγει έξω», σύμφωνα με την εκπρόσωπο τύπου του Λευκού Οίκου
«Απλά προσπαθούμε να προχωρήσουμε με τον πρόεδρο που είναι έτοιμος να φύγει, έτοιμος να βγει εκεί έξω, αμέσως μόλις ο γιατρός του πει "εντάξει"»
Η εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου, Κέιλι ΜακΈνανι, δήλωσε σήμερα πως ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, που νοσηλεύτηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο με κοροναϊός, είναι έτοιμος να βγει έξω, ενώ το επιτελείο του εξετάζει εάν είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί μια προεκλογική συγκέντρωση αυτό το Σαββατοκύριακο.
«Απλά προσπαθούμε να προχωρήσουμε με τον πρόεδρο που είναι έτοιμος να φύγει, έτοιμος να βγει εκεί έξω, αμέσως μόλις ο γιατρός του πει «εντάξει»» είπε η ΜακΈνανι κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσης με το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.
«Αυτή τη στιγμή διεξάγονται ιατρικές εξετάσεις που θα διασφαλίσουν ότι όταν ο πρόεδρος επιστρέψει εκεί έξω, δεν θα μπορεί να μεταδώσει τον ιό» συμπλήρωσε.
- Σημαντικές ζημιές στην Ιερά Μονή Παναγίας Σπηλιάς από τον σεισμό στην Καρδίτσα
- Κ. Μητσοτάκης: «Πουλάει» ασφάλεια και «πλαφόν» – Ενεργοποιεί δεξιά αντανακλαστικά, σε έναν κόσμο που «βράζει»
- Τα παιδιά με τα αποπαίδια του Λανουά και τα σενάρια για δυο ρέφερι
- Rolex και τα Oscars®: Μια διαχρονική δέσμευση στην τέχνη του κινηματογράφου
- Finalissima 2026: Από το Κατάρ και το Λονδίνο, στο «Μπερναμπέου» οδεύει το Ισπανία – Αργεντινή
- Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους 22χρονος που κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας
- Οι εκστρατείες για τα Όσκαρ συνήθιζαν να είναι σοβαρές – Μετά εμφανίστηκε ο Τιμοτέ Σαλαμέ
- Ο παλμός της πόλης χτυπάει για 21 χιλιόμετρα: Η μοναδική εμπειρία του 14ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/maximilien-t-scharner-GExOn1lUED0-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442