Καμία διάθεση να παραιτηθεί από την προεδρία της Μπαρτσελόνα δεν έχει ο Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου, παρά την πρόταση μορφής που πέρασαν τα μέλη του συλλόγου, συγκεντρώνοντας 16.521 υπογραφές
Τρέχουν οι εξελίξεις στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα, με την καρέκλα του Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου να «τρίζει».
Τα μέλη των «μπλαουγκράνα» κατάφεραν εν τέλει να προχωρήσουν την πρόταση μορφής, καθώς συγκέντρωσαν τις απαιτούμενες 16.000 υπογραφές για να οδηγήσουν τον σύλλογο σε πρόωρες εκλογές.
Το κίνημα «Mes Que Una Mocio» έβαλε μπρος στο σχέδιο, έχοντας ως μπροστάρηδες τον πρώην πρόεδρο, Ζουάν Λαπόρτ, αλλά και τον υποψήφιο για τις επόμενες εκλογές, Ζοζέ Φοντ, μαζεύοντας εν τέλει 16.521 υπογραφές.
Παρά την ρεαλιστική πλέον απειλή να «πέσει» από την ηγεσία, ο Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου δεν φαίνεται να αγχώνεται, καθώς όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα δεν πρόκειται να παραιτηθεί από τη θέση του. Μάλιστα σύμφωνα με την COPE, ο ισχυρός άνδρας πιστεύει πως η μορφή δεν θα μπορέσει να συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό ψήφων που χρειάζεται για να μπει το σχέδιο στη φάση Β’.
Δυνατός αγώνας έγινε στο μήκος των ανδρών στο μίτινγκ του Βελιγραδίου, όπου ο Μίλτος Τεντόγλου, ναι ήρθε δεύτερος, κατάφερε να πετύχει φετινό ρεκόρ με άλμα στα 8,27 μέτρα.
LIVE: Άστον Βίλα – Μπράιτον. Παρακολουθήστε live στις 21:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άστον Βίλα – Μπράιτον για την 26η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από το Novasports Premier League.
LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Φούλαμ. Παρακολουθήστε live στις 21:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Σίτι – Φούλαμ για την 26η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από το Novasports 2.