Η Ουέσκα έφυγε με το ισόπαλο 1-1 από το «Μεστάγια» κόντρα στη Βαλένθια για την 3η αγωνιστική της La Liga βρίσκοντας το γκολ με τον Δημήτρη Σιόβα.
Ο Έλληνας αμυντικός αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και η δεύτερη συμμετοχή του με τη φανέλα της Ουέσκα ήταν πολύ καλή. Ωστόσο οι «νυχτερίδες» άνοιξαν το σκορ στο 38ο λεπτό με τον Βας και έκλεισαν με το υπέρ τους προβάδισμα το πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα άλλαξε και οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση με τον Σιόβα να αναλαμβάνει δράση. Συγκεκριμένα στο 63ο λεπτό πήρε μια εκπληκτική κεφαλιά και διαμόρφωσε το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.