«Η θρόμβωση μέσα από την τέχνη» : Εκθεση ζωγραφικής στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Εκθεση ζωγραφικής με θέμα «Η θρόμβωση μέσα από την Τέχνη», διοργανώνει ο όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου - ΑγκαλιάΖΩ.
Εκθεση ζωγραφικής με θέμα «Η θρόμβωση μέσα από την Τέχνη», διοργανώνει ο όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ.
Στόχος της έκθεσης είναι η δημιουργία μιας νέας ξεχωριστής οπτικής στην αντίληψη και στην αντιμετώπιση των ζητημάτων που σχετίζονται με την υγεία και ειδικότερα με την Φλεβική Θρόμβωση, δεδομένου ότι η τέχνη είναι το καταλληλότερο και αμεσότερο μέσο να συμβάλει σε αυτόν τον σκοπό.
H εν τω βάθει Φλεβική Θρόμβωση, έχει βρεθεί από μελέτες ότι, επηρεάζει 1 στους 5 ογκολογικούς ασθενείς και αυτό θέλουμε να γίνει γνωστό και αντιληπτό δια μέσου της έκθεσης στο ευρύ κοινό.
Η έκθεση θα λάβει χώρα στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες διαθέτουν εθελοντικά τα έργα τους για την διοργάνωση της έκθεση από τον όμιλό μας. Μετά το πέρας της έκθεσης όλα τα έργα θα διατεθούν σε φορείς υγείας.
Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό με ελεύθερη είσοδο από τις 8 έως τις 13 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρες 11:00 έως 13:00 και 18:00 έως 20:30 στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, τηρώντας όλους του κανόνες και τις υποδείξεις του Υπουργείου Υγείας σχετικά με τον COVID-19.
Υποστηρικτές της εν λόγω έκθεσης είναι ο Δήμος Πειραιά, ο ΟΠΑΝ – Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά και το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
Χορηγοί της εν λόγω έκθεσης είναι η Φαρμακευτική Εταιρεία LEO Pharmaceutical Hellas S.A. και η ΒΙΤΟΜ ΑΒΕΕ – Οικογένεια Χριστοδούλου.
- Χιλή: Ανακοίνωσε ότι θα κλιμακώσει τις απελάσεις μεταναστών – Πραγματοποιήθηκε η πρώτη πτήση
- Ο Τραμπ ελπίζει ότι η Χεζμπολάχ θα τηρήσει την εκεχειρία που ήδη «παραβιάζει» το Ισραήλ
- Αϊτή: Ο μισός πληθυσμός και πλέον αντιμετωπίζει οξεία διατροφική ανασφάλεια
- Δικαστής επικρίνει τον Τραμπ για τη «θρασύτατη» προσπάθειά του να συνεχίσει την κατασκευή της αίθουσας χορού
- Γαλλία: Τα Στενά του Ορμούζ πρέπει να ανοίξουν ξανά, αλλά «όχι με οποιοδήποτε τίμημα»
- Λίβανος: Ο Γκουτέρες καλεί «όλα τα μέρη» να τηρήσουν «πλήρως» την κατάπαυση του πυρός
- Τραμπ: Ο πάπας Λέων είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, αλλά έχει αδυναμίες στην εξωτερική πολιτική
- Το Ιράν χαιρετίζει τη συμφωνία του Λιβάνου με το Ισραήλ – «Εντάσσεται» στην εκεχειρία με τις ΗΠΑ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442