Ο Λιονέλ Μέσι έχει κάνει γνωστή την πρόθεση του να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, με την Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα να είναι το απόλυτο φαβορί για να τον εντάξει στο ρόστερ της.
Αυτήν την ενδεχόμενη συνεργασία κλήθηκε να σχολιάσει ο Τζέιμς Κάραγκερ, με τον άλλοτε παίκτη της Λίβερπουλ να τονίζει ότι επιθυμεί να δει τον Αργεντίνο σούπερ σταρ να αγωνίζεται στην Premier League
Ωστόσο ο Κάραγκερ εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι Πολίτες θα γίνουν πιο δυνατοί έχοντας στο ρόστερ τους τον Μέσι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα είναι ανίκητοι.
Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κάραγκερ
«Θέλω να τον δω στην Πρέμιερ Λιγκ. Θα έκανε τη Σίτι δυνατότερη, αλλά όχι ανίκητη. Η Μπαρτσελόνα δεν έχει κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ εδώ και πέντε χρόνια. Η Λίβερπουλ απέκλεισε τη Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε δεν σημαίνει ότι είναι το τέλος για όλους τους άλλους, σημαίνει απλά ότι είναι καταπληκτικό να έχουμε τον Μέσι στην Πρέμιερ Λιγκ».
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Εννέα συνεχόμενες χρήσεις με κέρδη, 231 εκατ. ευρώ θετικό αποτέλεσμα από το 2016 και μια στρατηγική που επανεπενδύει κάθε ευρώ σε παίκτες και υποδομές, αποδεικνύοντας ότι η βιωσιμότητα μπορεί να συμβαδίσει με την κορυφή.
Λίγες ώρες μετά τη γκέλα της Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε επίσης «άσφαιρη» κόντρα στη Σάντερλαντ (0-0) και έμεινε στο -4 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ – Χωρίς γκολ και το Μπρέντφορντ-Τότεναμ (0-0)
Όπως υποστηρίζει ρεπορτάζ ισραηλινού Μέσου η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει μπει δυναμικά στο «κόλπο» για την απόκτηση του Ταϊρίκ Τζόουνς, τον οποίο θέλει και ο Ολυμπιακός.
Το γκολ του Ζέλσον Μάρτινς στο ματς του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν φιγουράρει μεταξύ των κορυφαίων του Champions League για το 2025, όπως τα συμπερIέλαβε η UEFA.