Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Ο Μέσι θέλει φιλικό διαζύγιο αλλά η Μπαρτσελόνα τα... 700 εκατ. ευρώ»

«Ο Μέσι θέλει φιλικό διαζύγιο αλλά η Μπαρτσελόνα τα… 700 εκατ. ευρώ»

Ο Λιονέλ Μέσι θέλει να χωρίσει φιλικά με την Μπαρτσελόνα και να μην καταλήξουν οι δύο πλευρές στα δικαστήρια ωστόσο οι Καταλανοί δεν σκοπεύουν να τον αφήσουν να φύγει αν δεν πληρωθεί η ρήτρα του

Ο χρόνος του Λιονέλ Μέσι στη Βαρκελώνη τελείωσε όπως όλα δείχνουν με τον Αργεντινό να έχει πάρει την απόφαση να αφήσει την ομάδα με την οποία μεγαλούργησε εδώ και σχεδόν 15 χρόνια. Ο 33χρονος σούπερ σταρ και απόλυτο σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ιστορία της Μπαρτσελόνα θέλει να τελειώνει το συντομότερο δυνατό με τους «μπλαουγκράνα» αφού φαίνεται πως έχει ήδη βρει την επόμενη ομάδα της καριέρας του και αυτή δεν είναι άλλη από τη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Σύμφωνα με την «As», ο Μέσι φαίνεται πως αλλάζει τακτική και θέλει να χωρίσει φιλικά με την Μπαρτσελόνα χωρίς να υπάρξει δικαστική διαμάχη αλλά η διοίκηση της ομάδας δεν σκοπεύει να του το κάνει τόσο εύκολο. Κι αυτό γιατί όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, ο Μπαρτομέου θα τον παραχωρήσει μόνο αν βρεθεί ομάδα που θα δώσει τα 700 εκατ. ευρώ της ρήτρας του, την οποία βέβαια αμφισβητεί η πλευρά του παίκτη που θεωρεί πως δεν ισχύει.

Ο Μπαρτομέου θέλει να κρατήσει τον Μέσι στην Μπαρτσελόνα και όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες μέρες, είναι έτοιμος μέχρι και να παραιτηθεί αν αυτό κάνει τον Αργεντινό να αλλάξει στάση και να μείνει, κάτι που δεν φαίνεται να συμβαίνει. Παράλληλα, όπως τονίζεται, ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου, δεν θέλει με τίποτα να γραφτεί το όνομά του στην ιστορία ως ο άνθρωπος που πούλησε τον Μέσι.

Μέσα στις επόμενες ώρες πάντως είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μια συνάντηση μεταξύ των νομικών εκπροσώπων των δύο πλευρών ώστε να βρεθεί μια λύση. Όσο για τη Σίτι που όλα δείχνουν ότι είναι με διαφορά το φαβορί για να αποκτήσει τον Μέσι, φέρεται να προτείνει 100 εκατ. ευρώ και τρεις παίκτες για αντάλλαγμα, ξεπερνώντας έτσι σε συνολική αξία τα 222 εκατ. της μεταγραφής του Νεϊμάρ που είναι η πιο ακριβή στην ιστορία.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024