Πάτρα: Υπαίθριο γλέντι γάμου χωρίς μέτρα προστασίας σταμάτησε η ΕΛ.ΑΣ
Πληροφορίες, αναφέρουν ότι η αστυνομία θα επιτηρεί τον χώρο που θα γίνει σήμερα ο γάμος, από νωρίς προς αποφυγή ενός νέου συνωστισμού.
Υπαίθριο γλέντι για γάμο διέκοψε η αστυνομία το βράδυ της Παρασκευής στη συνοικία των Ρομά στην Κάτω Αχαΐα.
Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο όπου είχε στηθεί το γλέντι με το περιπολικό, έγιναν συστάσεις και ο κόσμος απομακρύνθηκε.
Πληροφορίες, αναφέρουν ότι η αστυνομία θα επιτηρεί τον χώρο που θα γίνει σήμερα ο γάμος, από νωρίς προς αποφυγή ενός νέου συνωστισμού.
- Χαμός στις ΗΠΑ με τον Λεμπρόν Τζέιμς
- Πολιτική θύελλα μετά τις απαξιωτικές δηλώσεις για διεθνείς οργανισμούς – «Ποιος ασκεί εξωτερική πολιτική σε αυτή τη χώρα;»
- Πενήντα χρόνια χωρίς τη Χάνα Άρεντ: Οι «Απαρχές του ολοκληρωτισμού» παραμένουν πιο επίκαιρες από ποτέ
- Μεγάλη αλλαγή στον κανονισμό του οφσάιντ προανήγγειλε ο Ινφαντίνο – Πώς θα αλλάξει το ποδόσφαιρο
- Αναβολή της δίκης του Ivan Greko – Τι ζήτησε το δικαστήριο
- «Ο Γιαμάλ είναι ο παίκτης του μέλλοντος»
- «Προπύργιο της Αριστεράς» – Ο Τραμπ διαλύει ένα από τα σημαντικότερα κλιματικά εργαστήρια του κόσμου
- ΑΑΔΕ: Πώς θα λειτουργήσουν οι ψηφιακές εφαρμογές τις επόμενες μέρες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442