Ανοιγμα με πτώση 0,28% στο Χρηματιστήριο Αθηνών
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 2,25 εκατ. ευρώ.
Σε χαμηλότερα επίπεδα κινούνται οι τιμές των μετοχών στο ξεκίνημα της σημερινής συνεδρίασης, με την αγορά να μην μπορεί να ακολουθήσει το θετικό κλίμα των διεθνών αγορών. Οι ευρωπαϊκές αγορές ξεκίνησαν τη συνεδρίαση με κέρδη στον απόηχο των νέων ιστορικών υψηλών που κατέγραψαν χθες οι δείκτες S&P και Nasdaq στη Wall Street.
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 630,81 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,28%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 2,25 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,35%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,72%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Aegean Airlines (+2,11%), της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (+1,53%), της Σαράντης (+0,94%) και του ΟΠΑΠ (+0,71%).
Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Coca Cola HBC (-2,25%), της Viohalco (-1,09%), της Ελλάκτωρ (-0,72%) και της ΑΔΜΗΕ (-0,67%).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Προσωπικών Προϊόντων (+0,86%) και των Ταξιδιών (+0,44%), ενώ απώλειες καταγράφει μόνο ο δείκτης των τροφίμων (-2,56%).
Ανοδικά κινούνται 37 μετοχές, 10 πτωτικά και 6 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Πλαστικά Θράκης +3,65% και Τεχνική Ολυμπιακή +2,66% ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Ίλυδα -5,66% και Coca Cola HBC -2,25%.
- Τέλος χρόνου για τα Airbnb – Μέχρι 28 Φεβρουαρίου οι διορθώσεις στις δηλώσεις
- Κεντέν Ντεράνκ: Ο θάνατος του ακροδεξιού αντικείμενο εκμετάλλευσης με στόχο να στιγματιστεί η γαλλική αριστερά
- Συνταγή: Πορτοκαλόπιτα με γιαούρτι
- Εικόνες αποκάλυψης στον Έβρο: Πλημμύρισε ο κάμπος των Λαβάρων – Τα νερά απειλούν οικισμούς, ήχησε το 112
- Τραμπ :Δεν θα αφήσω το Ιράν, τον υπ’ αριθμόν έναν τρομοκράτη να αποκτήσει πυρηνικά
- Σχέσεις: Η ιδιαίτερη τάση στον τρόπο με τον οποίο διαλέγουμε σύντροφο
- Βροχερός ο καιρός την Τετάρτη – Πού θα «χτυπήσουν» καταιγίδες
- Ριζικές αλλαγές για τους φροντιστές των ηλικιωμένων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 25.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)





























![Πώς θα παραμείνουν ασφαλιστικά «καλυμμένοι» οι αγρότες [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/62835973-315x220.jpg)



























![Μετά το Νόμπελ Ειρήνης, ο Τραμπ απέκτησε και… χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/photo_5834667506767957173_y-315x220.jpg)



















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442