Η Παρί Σεν Ζερμέν γιορτάζει. Το Παρίσι γιορτάζει. Η ομάδα του Τούχελ βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό του Champions League.
Οι Παριζιάνοι επικράτησαν 3-0 της Λειψίας και έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα. Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης από τον Κάιπερς βρήκε τους Γάλλους έξω στους δρόμους.
Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα με την γερμανική ομάδα, οι δρόμοι του Παρισιού και το «Σανζ Ελιζέ» γέμισαν από φίλους των πρωταθλητών Γαλλίας, που πανηγύριζαν την μεγάλη επιτυχία, δημιουργώντας ωστόσο συνθήκες επικίνδυνου συνωστισμού, σε μια εποχή μάλιστα που η πανδημία βρίσκεται ξανά σε έξαρση.
Bedlam in Paris as law enforcement tries to prevent PSG supporters from gathering at the Champs-Élysées. In the meantime an ecstatic fan tells RMC: “I am going to call my son Choupo-Moting.” pic.twitter.com/897ybEzUDY
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί το βράδυ της Παρασκευής (21:15) τον Ολυμπιακό σε ένα κρίσιμο ντέρμπι «αιωνίων» στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Euroleague.
Εννέα συνεχόμενες χρήσεις με κέρδη, 231 εκατ. ευρώ θετικό αποτέλεσμα από το 2016 και μια στρατηγική που επανεπενδύει κάθε ευρώ σε παίκτες και υποδομές, αποδεικνύοντας ότι η βιωσιμότητα μπορεί να συμβαδίσει με την κορυφή.
Λίγες ώρες μετά τη γκέλα της Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε επίσης «άσφαιρη» κόντρα στη Σάντερλαντ (0-0) και έμεινε στο -4 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ – Χωρίς γκολ και το Μπρέντφορντ-Τότεναμ (0-0)