Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος βρίσκεται εκτός πλάνων για τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό και είναι σε αναζήτηση ομάδας με συλλόγους του εξωτερικού να έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Ελληνα αμυντικό.
Σύμφωνα με τη «Sportday» ο Κολοβέτσιος δέχθηκε κρούση από τη ρωσική Ουράλ ενώ υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από ομάδες της Τουρκίας. Τον Γενάρη άλλωστε είχε πρόταση από την Τραμπζονσπόρ, αλλά δεν προχωρήσει το θέμα.
Επίσης, ο 28χρονος αμυντικός δέχτηκε πρόταση από τη Λάρισα απ’ όπου και ξεκίνησε την καριέρα του ωστόσο αρνήθηκε αφού έχει προτεραιότητά του το εξωτερικό.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Εκτός συνέχειας από το Australian Open έμεινε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά τη Μαρία Σάκκαρη. Αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ (19:00 - MEGA News) την ισπανική Εστουδιάντες για τη φάση των «16» του Eurocup γυναικών, με στόχο να σφραγίσει την πρόκριση στην προημιτελική φάση.