Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός : Στο τιμ των αρχηγών οι Διούδης και Βιγιαφάνιες

Παναθηναϊκός : Στο τιμ των αρχηγών οι Διούδης και Βιγιαφάνιες

Οι ανακατατάξεις στο ρόστερ του Παναθηναϊκού φέρνουν αλλαγές και στο τιμ των αρχηγών, με τους Διούδη και Βιγιαφάνες να προστίθενται στη λίστα

Οι Χρήστος Δώνης και Εμάνουελ Ινσούα αποχώρησαν από τον Παναθηναϊκό, το ίδιο αναμένεται να πράξει και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, ο οποίος «κόπηκε» από τους Τσάβι Ρόκα και Ντάνι Πογιάτος, κι έτσι έρχονται αλλαγές και στη σύνθεση του τιμ των αρχηγών της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Οι επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος φαίνεται πως έχουν πάρει ήδη τις αποφάσεις τους, και όλα δείχνουν πως πίσω από τον πρώτο αρχηγό του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Κουρμπέλη, θα πάρουν θέση ο Σωκράτης Διούδης και ο Λούκας Βιγιαφάνιες, κλείνοντας την πρώτη τριάδα των «κάπτεν» του «τριφυλλιού».

Ο Διούδης συμπλήρωσε την Κυριακή (9/8) τρία χρόνια από τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και ετοιμάζεται πλέον για την τέταρτή του σεζόν στους «πράσινους», έχοντας κερδίσει το σεβασμό και την αναγνώριση όλων στα αποδυτήρια του «τριφυλλιού».

Ο δε «Βίγια» επέστρεψε ύστερα από δυόμισι χρόνια στον Παναθηναϊκό, γνωρίζει πολύ καλά τις «ιδιαιτερότητες» του κλαμπ, βρίσκεται στην πιο ώριμη φάση της καριέρας του και στο «τριφύλλι» θεωρούν πως μπορεί να αποτελέσει εξαιρετικό συνδετικό «κρίκο» εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος, ως μέλος της αρχηγικής ομάδας.

Εάν οι Ρόκα και Πογιάτος επιλέξουν να ανεβάσουν τον αριθμό των αρχηγών (πέρσι οι «πράσινοι» είχαν πέντε), ο Μπαρτ Σένκεφελντ είναι το φαβορί για να διαδεχθεί τον Ινσούα που αποχώρησε, ενώ ο Φάνης Μαυρομμάτης θα αποτελέσει πιθανότατα τον πέμπτο «κάπτεν» (όπως και πέρσι), όντας ουσιαστικά ο «εκπρόσωπος» των νεαρών ελλήνων ποδοσφαιριστών της ομάδας στο αρχηγικό τιμ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024