Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
O Aνδρέα Πίρλο θα είναι ο αντικαταστάτης του Μαουρίτσιο Σάρι στην Γιουβέντους, με τον Ιταλό τεχνικό να γίνεται παρελθόν από την Μεγάλη Κυρία μετά από τον αποκλεισμό από την Λιόν.
Πλέον, ο άλλοτε παίκτης των Μπιανκονιέρι, Ανδρέα Πίρλο, θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Πρωταθλήτριας Ιταλίας για τα επόμενα δυο χρόνια, έχοντας ως πρωταρχικό στόχο να την οδηγήσει στην κατάκτηση του Champions League.
Όπως είναι λογικό, λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της συνεργασία με τον 41άχρονο τεχνικό, ο άλλοτε συμπαίκτης του Τζιανλουίτζι Μπουφόν ήταν από τους πρώτους που υποδέχθηκαν -μέσω των social media- τον νέο προπονητή της ομάδας.
Ο βετεράνος τερματοφύλακας της βέκα σινιόρα ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του με τον Αντρέα Πίρλο και έγραψε: «Δηλαδή, τώρα πρέπει να σε φωνάζω κύριο; Καλή τύχη στη νέα πρόκληση, Αντρέα».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Η Γκενκ χρειάστηκε την παράταση για να περάσει στους «16» του Europa League (1-3 κ.δ, 3-3 παρ.). Πρόκριση και για την Μπολόνια (1-0). Δείτε τις ομάδες που προκρίθηκαν.