Σαρώνει ο κοροναϊός στο Μεξικό : 829 νεκροί και 6.139 κρούσματα σε 24 ώρες
Το Μεξικό θρηνεί τον τρίτο υψηλότερο αριθμό θυμάτων στον πλανήτη εξαιτίας του κοροναϊού με 49.698 νεκρούς.
Το υπουργείο Υγείας στο Μεξικό ανακοίνωσε χθες Τετάρτη ότι τις προηγούμενες 24 ώρες κατέγραψε άλλους 829 θανάτους εξαιτίας της COVID-19 και ακόμη 6.139 επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2.
Στην τρίτη θέση…
Ο επίσημος απολογισμός στη χώρα, η οποία θρηνεί τον τρίτο υψηλότερο αριθμό θυμάτων εξαιτίας της πανδημίας του κοροναϊού στον πλανήτη, έφθασε έτσι τους 49.698 νεκρούς επί συνόλου 456.100 ανθρώπων που έχει διαγνωστεί πως προσβλήθηκαν.
Η μεξικανική κυβέρνηση αναγνωρίζει ότι οι μολύνσεις είναι πιθανόν πολύ περισσότερες στην πραγματικότητα από αυτές που έχουν επιβεβαιωθεί με εργαστηριακές εξετάσεις.
Πηγή: ΑΠΕ
- Γύθειο: Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό 60χρονου ψαρά – Βρέθηκε η βάρκα του σε ακτή με βράχια
- Σάκκαρη – Σονμέζ 2-0: Πέρασε εύκολα στον δεύτερο γύρο του Qatar Open (vid)
- Ελευσίνα: Σκότωσε την ηλικιωμένη μητέρα της προσπαθώντας να παρκάρει το ΙΧ – Πώς συνέβη το δυστύχημα
- Σαρκαστικό σχόλιο του ΠΑΣΟΚ για τον Λαζαρίδη – «Σας ευχαριστούμε για το ‘ιδιοφυές’ tweet»
- Το δικαίωμα στη σιωπή επικαλέστηκε η Μάξγουελ για την υπόθεση Επσταϊν – Δεν απάντησε σε καμία ερώτηση
- Γιώργος Μάρκου: «Έφυγε» από τη ζωή ο διευθυντής του MAD

