Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Ντάνιελ Ποντένσε, η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League σκαρφάλωσε στην έκτη προνομιούχο θέση της Premier League με 59 βαθμούς.
Έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, η Γουλφς προσπέρασε το εμπόδιο της Κρίσταλ Πάλας και επικράτησε με 2-0 στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής της Premier League. Αποτέλεσμα που φέρνει την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League ακόμα πιο κοντά στην συμμετοχή της της επόμενη σεζόν στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική διοργάνωση, καθώς σκαρφάλωσε στην έκτη της βαθμολογίας με 59 βαθμούς.
Αναφορικά με τον πρώην παίκτη των Ερυθρόλευκων ήταν κομβικός αλλά και… σκόρερ, καθώς με κοντινή κεφαλιά στο 41ο λεπτό της αναμέτρησης, πέτυχε το πρώτο του τέρμα με την αγγλική ομάδα, ανοίγοντας το σκορ της αναμέτρησης.
Ο προπονητής της Γουλβς, Νούνο παρέταξε την ομάδα του σε ένα ακόμη παιχνίδι με σχήμα 3-4-3, έχοντας τον Ντεντόκερ στην άμυνα και τους Ντόχερτι-Κάστρο στη μεσαία γραμμή.
Σχήμα που εντέλει ήταν αυτό που του έδωσε και τη σημαντικότατη νίκη. Μετά το προβάδισμα των Λύκων από το γκολ του Ποντένσε, φάση που ήταν και η μοναδική που μπορεί κανείς να κρατήσει από το πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Πίεσαν και με το παραπάνω και στο 68′ μετά από ωραία ενέργεια και σέντρα του Τραορέ ο Κάστρο ,ε σουτ έκανε το 2-0.
Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικό, με την επόμενη αντίπαλο του Ολυμπιακού να κατακτάει τη νίκη που της δίνει προβάδισμα για την έξοδο στην Ευρώπη.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
LIVE: Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 21:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός για την 36η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.