Κύκλωμα εκβιαστών: Φωτογραφίες – ντοκουμέντο με χρυσά όπλα και… πίτμπουλ
Σοκάρουν οι αποκαλύψεις και τα ντοκουμέντα που έρχονται στο φως για την δράση του κυκλώματος των εκβιαστών, που πρόσφατα εξαρθρώθηκε. Ο αρχηγός και τα μέλη της οργάνωσης ποζάρουν με αλεξίσφαιρα γιλέκα και τα όπλα στα χέρια, επιδιώκοντας να στείλουν μήνυμα ισχύος στους καταστηματάρχες και τους επιχειρηματίες που φέρονται ότι εκβίαζαν
Με όπλα στα χέρια σε μία επίδειξη δύναμης και κυριαρχίας τα φερόμενα μέλη του κυκλώματος των εκβιαστών ποζάρουν σε φωτογραφίες – ντοκουμέντο.
Πολλές εξ’ αυτών έχουν αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του 35χρόνου φερόμενου «αρχηγού» και άλλων κατηγορουμένων, ενώ κάποιες αποτελούν μέρος της ογκωδέστατης δικογραφίας που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση.
Το χρυσό πιστόλι του αρχηγού
Με ένα χρυσό πιστόλι, ο 35χρόνος υπάλληλος βενζινάδικου κατά δήλωσή του στον ανακριτή, κάνει επίδειξη ισχύος.
Άλλωστε, όπως τονίζεται και στο κατηγορητήριο της υπόθεσης, ο 35χρονος στο πλαίσιο της εγκληματικής δραστηριότητας που του αποδίδεται από τις Αρχές, παρουσιάζεται σαν «από μηχανής θεός», ο οποίος μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματα λόγω της επιρροής του στον κόσμο της νύχτας.
Τα φερόμενα μέλη του κυκλώματος ποζάρουν με τα όπλα στα χέρια, ενώ φοράνε ακόμα και αλεξίσφαιρα γιλέκα.
Αρχηγού παρόντος…
Το μότο του 35χρονου, φερόμενου αρχηγού του κυκλώματος εκβιαστών, φέρεται να είναι ένα: «Αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω».
Ο 35χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέως όπως και ακόμα επτά φερόμενα μέλη του κυκλώματος εκβιαστών.
Στην απολογία του δήλωσε αθώος και αιτήθηκε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για ένα άτομο με έντονη μυθομανία και πως πάσχει από ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας.
Ειδικότητα στις κυνομαχίες
Σε φωτογραφικό καρέ, ο 35χρονος απεικονίζεται με δύο σκυλιά πίτμπουλ. Σύμφωνα με την δικογραφία, οργάνωνε κυνομαχίες και προέβαινε στην παραγωγή σκυλιών ράτσας πίτμπουλ.
Όπως προέκυψε σε αποθήκη στο Πέραμα ο 35χρονος έχει διαμορφώσει χώρο στον οποίο εκτρέφει δέκα περίπου σκυλιά κυνομαχίας, αποκλειστικά για να συμμετέχουν σε αγώνες.
Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA
- H ληστεία που έκανε διάσημη τη «Μόνα Λίζα» γίνεται μιούζικαλ
- Νορβηγία: 14χρονος έκλεψε λεωφορείο και το οδήγησε 200 χιλιόμετρα φτάνοντας στη Σουηδία
- Τσιτσιπάς: «Να χτίσω ένα νικηφόρο σερί και να επιστρέψω εκεί που ανήκω»
- Ο Βιθέντε Ιμπόρα έκανε το ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής
- Οι Αθώοι: Πάθη και ζήλιες
- «Ψαλίδι» στην ανάπτυξη και άνοδο του πληθωρισμού βλέπει το ΔΝΤ για την Ελλάδα
- Ντέιβιντ Σεντάρις: Γιατί ήθελα να κρατήσω μυστικό τον γάμο μου με τον Χιου
- Απίθανη ομιλία του προπονητή της Σεβίλλης: «Θέλω να σας σκοτώσω όλους!» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442