Την περίπτωση του Σλοβάκου αριστερού μπακ της Φιορεντίνα, Νταβίντ Χάντσκο, φέρεται να εξετάζει για την ΑΕΚ ο Ιλια Ιβιτς, όπως αναφέρουν σχετικά τα ρεπορτάζ στη χώρα του 22χρονου.
Συγκεκριμένα, ο τεχνικός διευθυντής της Ενωσης φέρεται να έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του νεαρού μπακ, ο οποίος ανήκει στην Φιορεντίνα, αλλά τη φετινή σεζόν αγωνίζεται στην Τσεχία με τα χρώματα της Σλάβια Πράγας.
Ο υψηλόσωμος άσος (1.88μ.), παίζει κυρίως στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής, αλλά μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις και στο κέντρο της άμυνας.
Φέτος, έχει πραγματοποιήσει συνολικά 18 συμμετοχές, έχοντας 2 γκολ και 1 ασίστ σε 1.397 λεπτά συμμετοχής, ενώ το συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023. Ο Χάντσκο ξεκίνησε την καριέρα του από την Ζίλινα, αλλά το 2018 πήρε μεταγραφή στην Φιορεντίνα, που είδε στο πρόσωπό του ένα πρότζεκτ για το… μέλλον.
Ο 22χρονος είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Σλοβακίας, έχοντας 12 συμμετοχές με 1 γκολ. Εκτός από την ΑΕΚ, για την περίπτωση του νεαρού μπακ φέρεται να ενδιαφέρεται και η Γκιμαράες.
Αξίζει να σημειώσουμε μάλιστα ότι η ιστοσελίδα «sport.aktuality.sk» ρώτησε τον ατζέντη του Χάντσκο για το ενδιαφέρον ΑΕΚ, αλλά και της πορτογαλικής ομάδας, με τον εκπρόσωπο του παίκτη να δηλώνει «Δεν σχολιάζω μεταγραφικά σενάρια». Ωστόσο, η απάντησή του κρίνεται λογική, δίχως όμως να κλείνει καμιά πόρτα και ούτε να διαψεύδει επίσημα.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανακοίνωσε πως ο ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, δεν θα αντιμετωπίσει πειθαρχικά μέτρα για τις πρόσφατες δηλώσεις του.
Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα στο βόλεϊ γυναικών προκάλεσε σοκ στην κοινή γνώμη, όταν σε τάιμ άουτ απευθύνθηκε στις παίκτριές του με χυδαίο και προσβλητικό λεξιλόγιο