H Premier League επιστρέφει μετά από τρεις μήνες αποχής λόγω του κορωνοϊού και σε περίπου δυο βδομάδες θα επανεκκινήση, φυσικά χωρίς κόσμο στα γήπεδα.
Δύο εβδομάδες πριν την επανέναρξη της Premier League λοιπόν, η διοργανώτρια αρχή έκανε γνωστό πως οι ομάδες θα μπορούν να κάνουν μέχρι και πέντε αλλαγές σε ένα ματς και να έχουν 9 παίκτες στον πάγκο.
Οι υπεύθυνοι των 20 ομάδων της Λίγκας συμφώνησαν στην τροποποίηση των πέντε αλλαγών, ώστε να μειωθεί το ρίσκο τραυματισμών για τους ποδοσφαιριστές.
Επίσης αποφασίστηκε από τους εκπροσώπους των ομάδων πως αντί για 7 θα βρίσκονται πλέον 9 παίκτες στον πάγκο των συλλόγων, με το στόχο φυσικά να είναι να έχουν οι προπονητές δυνατότητα για μεγαλύτερο rotation, ώστε να μειωθούν οι κίνδυνοι τραυματισμών από τα πολλά ματς που θα κληθούν να δώσουν οι ομάδες μέσα σε διάστημα έξι εβδομάδων.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.