Σπύρος Μπιμπίλας: «Με οδηγούν στην απόφαση να σταματήσω το θέατρο»
Ο γνωστός ηθοποιός, Σπύρος Μπιμπίλας, εμφανίστηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στον κλάδο των ηθοποιών
Ο γνωστός ηθοποιός, Σπύρος Μπιμπίλας, εμφανίστηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στον κλάδο των ηθοποιών.
«Δεν θέλω να ξαναπατήσω το πόδι μου στη σκηνή»
«Δεν θέλω να ξαναπατήσω το πόδι μου στη σκηνή παρά μόνο αν σοβαρευτούν όλοι, το κράτος, οι επιχειρηματίες και οι ηθοποιοί. Εάν επικρατήσει ο τρόμος του κορονοϊού και το 2021 δεν θα υπάρχουν ηθοποιοί. Δε συμφωνώ καθόλου με τους ηθοποιούς που κάνουν τους παρουσιαστές. Να γίνουν κι άλλα σίριαλ, να ανοίξει το Θέατρο της Δευτέρας, το ραδιόφωνο να δουλέψουν οι ηθοποιοί, να ξαναγίνουν τα μεταγλωττισμένα. Υπάρχουν διέξοδοι να δουλέψουν οι ηθοποιοί. Κάποιοι δεν θέλουν. Νευρίασα με τους ηθοποιούς που έβγαιναν από πλουσιόσπιτα και έλεγαν πόσο έκαναν αυτογνωσία, τι ωραία πέρασαν με τον κορονοϊό. Εγώ όλα αυτά τα βρίσκω γελοιότητες, καθόλου καλά δεν να κλείνεσαι μέσα στο σπίτι σου και απορώ γιατί το κάνανε τόσο χαριτωμενιά. Θεωρώ εντελώς γελοία όλα αυτά με τα σποτ που έγιναν με τις μάσκες. Νευρίασα πάρα πολύ», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.
Η σκληρή ανάρτηση του
«Με οδηγούν στην σκληρή απόφαση κι αφού κιόλας έχω συνταξιοδοτηθεί να μην θέλω πλέον να συνεχίσω να παίζω στο θέατρο που λάτρεψα και να αφιερωθώ στις μάχες και τους αγώνες για τα δικαιώματα και την αφύπνιση των ηθοποιών που φοβισμένοι δεν θέλουν να παλέψουν για τα αυτονόητα», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας.
- Βόρεια Κορέα: Σφυρηλατήθηκαν «δεσμοί αίματος» με τη Ρωσία, λέει ο Κιμ σε ευχετήριο μήνυμά του στον Πούτιν
- Νιγηρία: Με πυραύλους από drones MQ-9 Reaper οι επιδρομές των ΗΠΑ εναντίον των τζιχαντιστών
- Σομαλιλάνδη: «Επικίνδυνο προηγούμενο» η αναγνώρισή της από το Ισραήλ, προειδοποιεί η Αφρικανική Ενωση
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι εμπλέκει και τη Λευκορωσία στον πόλεμο με τη Ρωσία
- The Cure: Πέθανε ο Πέρι Μπαμόντε κιθαρίστας και κιμπορντίστας του συγκροτήματος
- Η Ουκρανία σε συναγερμό – Επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους δέχεται το Κίεβο
