Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τους παίκτες του, προκειμένου να δεχτούν μείωση στα συμβόλαιά τους κατά 30% για τη φετινή σεζόν λόγω της εξάπλωσης του κοροναϊού.
Οι Πειραιώτες μαζί με τον Παναθηναϊκό είχαν διαφωνήσει με την Ευρωλίγκα στη συμφωνία της με την Ένωση Παικτών (ELPA) για μειώσεις 20%, αλλά αυτή δεν ήταν δεσμευτική και κάθε ομάδα είχε τη δυνατότητα να προβεί στις κατάλληλες οικονομικές ρυθμίσεις για την ίδια σε συζητήσεις με τους παίκτες.
Έτσι, σύμφωνα και με όσα αναφέρει η LiveSport, η διοίκηση των ερυθρόλευκων τα βρήκε με τους παίκτες, με τους περισσότερους να έχουν ήδη συμφωνήσει για τις «περικοπές.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ήταν από τους πρώτους που συμφώνησαν στη μείωση αναγνωρίζοντας πόσο τον βοήθησε η ομάδα στην εξέλιξή του, ενώ και οι Έλληνες δε διαφώνησαν και δέχτηκαν το «ψαλίδι», βλέποντας πως η διοίκηση είναι απόλυτα συνεπής στην τήρηση των διακανονισμών για παλαιότερες οφειλές.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
LIVE: Λέτσε – Αταλάντα. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λέτσε – Αταλάντα για την 31η αγωνιστική της Serie A. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1.
Από το παρελθόν στο street style, οι ιστορικές εμφανίσεις των ισπανικών συλλόγων επιστρέφουν δυναμικά, συνδέοντας γενιές και επαναπροσδιορίζοντας την ποδοσφαιρική ταυτότητα