Ο Αχμέντ Χασάν δημιούργησε ένα βίντεο στο Instagram με τις καλύτερες στιγμές του στον Ολυμπιακό, με τον Αιγύπτιο να περιμένει πώς και πώς να επιστρέψει στη δράση
Ο κοροναϊός έχει παγώσει κάθε αθλητική δραστηριότητα στην Ελλάδα, αλλά και στις περισσότερες χώρες του κόσμου, με τις ομάδες να μην μπορούν να κάνουν ούτε προπόνηση λόγω της καραντίνας που έχει επιβληθεί.
Πλέον οι ποδοσφαιριστές έχουν άπλετο χρόνο στα σπίτια τους, και ο Αχμέντ Χασάν βρήκε έναν τρόπο να σκοτώνει την ώρα του.
Συγκεκριμένα, ο αιγύπτιος φορ του Ολυμπιακού δημιούργησε ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του με την ερυθρόλευκη φανέλα και το ανέβασε στο Instagram, γράφοντας πόσο του λείπει το ποδόσφαιρο.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε για 3ο σερί ματς χωρίς νίκη (1-1 με τη Μπράιτον) και πλέον η Άρσεναλ έχει τη δυνατότητα να ξεφύγει στο +8, εφόσον την Πέμπτη (8/1) νικήσει στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.