Με δύο γκολ του Μαρσέλ Ζάμπιτσερ στο 10’ και στο 22’, η Λειψία προηγείται με 2-0 στο παιχνίδι με την Τότεναμ, για τη φάση των «16» του Champions League.
Ο μέσος της γερμανικής ομάδας στο 10’ με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 1-0 για την Λειψία και στο 22’ με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Με το 2-0 η Λειψία αγκαλιάζει ουσιαστικά την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League, καθώς στο πρώτο παιχνίδι στο Λονδίνο είχε κερδίσει με 1-0!
Στο πρώτο ημίχρονο η Ελλάδα ήταν κάτι παραπάνω από ανταγωνιστική απέναντι στην Ουγγαρία (σκορ 8-8), ωστόσο στο δεύτερο έχασε την επαφή της με τα δίχτυα, ηττήθηκε με 12-15 και αποκλείστηκε από τον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Βελιγραδίου.
Μπορεί να μην έχει τεθεί ακόμη θέμα Λανουά στην ΚΕΔ, όμως οι ορισμοί αμφισβητούνται από πολλές πλευρές, με αποτέλεσμα ο αρχιδιαιτητής να κρέμεται από μια κλωστή
«Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθούμε στο ματς με τον Βόλο, όμως είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε. Είναι η δουλειά και είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε», τόνισε επίσης ο τεχνικός του Ολυμπιακού