Χελάκης: Μάχη ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού για την πρωτιά στην κανονική περίοδο
«Έχουμε και τα play-offs, όπου αυτές οι δύο ομάδες θα συναντηθούν άλλες δύο φορές, και άλλες δύο φορές στο Κύπελλο», σημειώνει ο ίδιος. «Ο ΠΑΟΚ είναι ανταγωνιστικός, παίζει στο γήπεδό του και θα έχει τη στήριξη του κόσμου», προσθέτει
Στο στούντιο της εκπομπής MEGA Σαββατοκύριακο βρέθηκε ο Γιώργος Χελάκης, ο οποίος μίλησε το ντέρμπι το βράδυ της Κυριακής (23/02) ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, το οποίο «θα κρίνει κατά 99% το ποια από τις δύο ομάδες θα τερματίσει πρώτη στην κανονική περίοδο».
«Έχουμε και τα play-offs, όπου αυτές οι δύο ομάδες θα συναντηθούν άλλες δύο φορές, και άλλες δύο φορές στο Κύπελλο», σημειώνει ο ίδιος. «Ο ΠΑΟΚ είναι ανταγωνιστικός, παίζει στο γήπεδό του και θα έχει τη στήριξη του κόσμου», προσθέτει.
«Πρόκειται για δύσκολο ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός έχει ένα θέμα σε σχέση με την ετοιμότητα του Φορτούνη που έρχεται από τραυματισμό. Ο ΠΑΟΚ είναι πλήρης, και ελπίζουμε να μην έχουμε επεισόδια», καταλήγει ο ίδιος.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.