Μια προβλέψιμη ομιλία για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο
Η τήρηση της νομιμότητας και ο σεβασμός στις αποφάσεις των Ανεξάρτητων Αρχών είναι -πρώτα από όλους τους άλλους- μέλημα της κυβέρνησης. Όταν η ίδια τα παραβιάζει δίνει το χειρότερο παράδειγμα. Κι αφού με νομοθετική πρωτοβουλία μείωσε τις ποινές αναμενόμενο είναι τώρα να την πιέζουν να πάρει άλλη μία και να εξαφανίσει το πόρισμα…
Δεν αιφνιδίασε κανέναν ο πρωθυπουργός με όσα είπε από το βήμα στης Βουλής αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Από νωρίς το απόγευμα υπήρχαν οι πληροφορίες ότι εξετάζει την διακοπή του πρωταθλήματος και την απειλή για Grexit με κυβερνητική πρωτοβουλία.
Ως προς αυτό δύσκολα μπορεί να τον αδικήσει κανείς. Είναι σύμπτωμα κοινωνικής παρακμής να μετατρέπεται το ποδόσφαιρο σε μείζον πολιτικό θέμα. Συμβαίνει αυτό όταν παραβιάζονται οι κανόνες και πολύ περισσότερο όταν στην παραβίασή τους συμμετέχει η ίδια η κυβέρνηση.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μεγάλο το ενδιαφέρον στη μάχη της 5ης θέσης στα πλέι οφ της Super Leaugue, μετά τη νίκη που πέτυχε ο Άρης επί του Βόλου με 3-2. και την ήττα του Λεβαδειακού με 2-0 από τον ΟΦΗ.
Ο Άλεξ Τεϊσέιρα διέλυσε την άμυνα του Παναιτωλικού με δύο γκολ και μία ασίστ και ο Πανσερραϊκός που έφτασε τους 7 βαθμούς στα play-out πήρε ένα διπλό-χρυσάφι (2-3) που τον έβγαλε μετά από πολύ καιρό από τη ζώνη του υποβιβασμού.
LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 33η αγωνιστική της Premier League.