Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ρόστερ του Ολυμπιακού με τους τραυματισμούς, αλλά και τα πολύ απαιτητικά παιχνίδια που ακολουθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη έχουν φέρει κινητικότητα στους ερυθρόλευκους.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα τόσο από την Αγγλία αλλά και από την Ελλάδα ένας από τους παίκτες που φέρεται να επανέρχεται στο προσκήνιο είναι ο Ζοάο Καρβάλιο της Νότιγχαμ Φόρεστ.
Ο Πορτογάλος μέσος δεν αγωνίζεται ιδιαίτερα στην αγγλική ομάδα αρκετά το τελευταίο διάστημα και ο παίκτης που αγοράστηκε από τη Μπενφίκα 15 εκατ. ευρώ ενδιαφέρει τους ερυθρόλευκους.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καρβάλιο έχει παίξει σε 17 ματς με τη Νότιγχαμ και τα 90λεπτα είναι ελάχιστα. Στο Νησί επιμένουν ότι απασχολεί τον Ολυμπιακό, ενώ με αφορμή τον αποκλεισμό του από την ενδεκάδα στο τελευταίο ματς με τη Ρέντινγκ κυκλοφόρησαν νέα σενάρια σχετικά με το μέλλον του στον αγγλικό σύλλογο.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Άστον Βίλα έκανε ξανά… πλάκα στην έδρα της, νίκησε με 4-0 την Μπολόνια και προκρίθηκε στους «4» του Europa League, συνεχίζοντας αήττητη στο «Villa Park», με εξαίρεση την επική εμφάνιση που έκανε ο Ολυμπιακός πριν δύο χρόνια.
Η συγκινητική ιστορία του 15χρονου επιθετικού της Ίντερ Φιλίπο Σεραντόνι – Από το σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του, στην επιστροφή του στη δράση με τους «νερατζούρι».
Ο Ολυμπιακός είναι στα playoffs της Euroleague με πλεονέκτημα έδρας, ο Παναθηναϊκός… έρχεται και το ενδεχόμενο να βρεθούν αντιμέτωποι είναι ρεαλιστικό.