Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ολυμπιακός τιμάει τον Βασίλη Σπανούλη

Ο Ολυμπιακός τιμάει τον Βασίλη Σπανούλη

Πριν τον αυριανό αγώνα με την Άλμπα στο ΣΕΦ, η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα τιμήσει τον αρχηγό του, Βασίλη Σπανούλη, για το ρεκόρ που πέτυχε.

Ο Βασίλης Σπανούλης έγραψε τη δική του (ατομική) ιστορία. Ο Ολυμπιακός θα τιμήσει πολλές φορές και για διαφορετικούς λόγους τον αρχηγό του, η αρχή όμως γίνεται αύριο.

Λίγο πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση με την Άλμπα, θα υπάρξει μια μικρή -αλλά σημαντική- τελετή βράβευσης για τον Σπανούλη, ο οποίος στην προηγούμενη εντός έδρας αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε ξεπέρασε τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο κι έγινε ο πρώτος σκόρερ της Ευρωλίγκας.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Ο Βασίλης Σπανούλης δεν κουράζεται να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα κουραστεί να τιμά τον εμβληματικό της αρχηγό!

Στην αναμέτρηση με στην Φενέρμπαχτσε (και πιο συγκεκριμένα με το ιστορικό τρίποντο της φωτο), ο Βασίλης Σπανούλης έγραψε μια ακόμη χρυσή σελίδα στην προσωπική του ιστορία, αλλά και σε εκείνη του Ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Ευρωλίγκα (αφήνοντας πίσω του τον «ανενεργό», Χουάν Κάρλος Ναβάρο) και για τον λόγο αυτό η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα τον τιμήσει πριν την έναρξη της αυριανής (14/01, 21.00) αναμέτρησης με την Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ.

Σας περιμένουμε κοντά μας για να χειροκροτήσετε τον μεγάλο μας αρχηγό!».

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024