Ο Φεντερίκο Μπάρμπα είναι δεδομένο πλέον ότι επιστρέφει στην Κιέβο Βερόνα μετά το δανεισμό του στη Βαγιαδολίδ, με την ΑΕΚ να συνεχίζει να παρακολουθεί έντονα την περίπτωσή του.
Ο ιταλικός σύλλογος θέλει να παραχωρήσει τον 26χρονο αμυντικό εκ νέου δανεικό, με την Ουντινέζε να έχει το προβάδισμα, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ.
Όπως αναφέρει όμως η ιστοσελίδα «tuttoudinese», τα δεδομένα έχουν αλλάξει, με την Ένωση να έχει το προβάδισμα της απόκτησής του, μιας και του προσφέρει θέση βασικού στην ενδεκάδα.
Πιο συγκεκριμένα, η ιταλική ιστοσελίδα «tuttoudinese», που ασχολείται με θέματα της ομάδας του Φρίουλι, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Οι επαφές της Ουντινέζε με τη Κιέβο συνεχίζονται για τον Φεντερίκο Μπάρμπα.
Ο κεντρικός αμυντικός, ο οποίος επέστρεψε στην Ιταλία μετά την ισπανική εμπειρία και τη Βαγιαδολίδ, αρέσει στους «μπιανκονέρι». Το προβάδισμα αυτή τη στιγμή όμως, το έχει η ΑΕΚ, η οποία του δίνει θέση βασικού. Αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες».
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.