Παπαδημητρίου: Η αστυνομία μπορεί να ξεβρακώνει τους «μπαχαλάκηδες»
Ο πρώην δημοσιογράφος εκτίμησε ότι «αν είναι μπαχαλάκηδες, βεβαίως και μπορείς να τους ξεβρακώσεις» (σ.σ. κατά την προσαγωγή τους). «Διότι εμποδίζουν την ελεύθερη έκφραση. Εμποδίζουν την ελευθερία τη δική σας και τη δική μου» έσπευσε να προσθέσει
Την απαράδεκτη άποψη ότι η αστυνομία μπορεί να «ξεβρακώνει τους μπαχαλάκηδες» εξέφρασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Παπαδημητρίου, αναφερόμενος στις πρόσφατες καταγγελίες περί αστυνομικής βίας.
Η δήλωσή του αυτή ήρθε ως απάντηση σε ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Σπίρτζη, για το αν η Αστυνομία έχει δικαίωμα να ξεβρακώνει τους πολίτες.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Action 24», ο πρώην δημοσιογράφος εκτίμησε ότι «αν είναι μπαχαλάκηδες, βεβαίως και μπορείς να τους ξεβρακώσεις» (σ.σ. κατά την προσαγωγή τους). «Διότι εμποδίζουν την ελεύθερη έκφραση. Εμποδίζουν την ελευθερία τη δική σας και τη δική μου» έσπευσε να προσθέσει.
Απευθυνόμενος δε προς τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Σπίρτζη, ο κ. Παπαδημητρίου επεσήμανε τα εξής:
«Το μόνο που προσπαθείτε να κερδίσετε είναι τους ανθρώπους που δυστυχώς ακόμη δεν έχουν καταλάβει ότι αν δεν βάλουμε λίγη τάξη σε αυτό τον τόπο, δεν θα μπορέσουν ούτε δουλειές να βρουν ούτε να πάμε παρακάτω ούτε να ξαναχτίσουμε τη χώρα».
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας