«Ερυθρόλευκος» ο Aρθουρ Σέλμπι των Ρeaky Blinders
Ο τηλεοπτικός Αρθουρ Σέλμπι της δημοφιλούς σειράς Peaky Blinders, έγινε... ΘΥΡΑ 7
Στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Τότεναμ στο Λονδίνο, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (26/11) για την 5η αγωνιστική του Champions League, βρέθηκε και ο ηθοποιός Πολ Άντερσον, ο γνωστός «Άρθουρ Σέλμπι» των τηλεοπτικών Peaky Blinders.
Ο «Άρθουρ Σέλμπι», κατά κόσμον Πολ Άντερσον από την πασίγνωστη σειρά των Peaky Blinders έζησε από κοντά το τι σημαίνει η Θύρα 7 και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού.
Ο τρίτος αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, τον συνάντησε στο γήπεδο και ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία με τον διάσημο ηθοποιό της δημοφιλούς σειράς «Peaky Plinders» τον οποίο, όπως δήλωσε έκανε… Θύρα 7.
«Τον κάναμε ΘΥΡΑ 7 και τον Άρθουρ Σέλμπι, με αυτά που είδε από τον κόσμο μας», ήταν το μήνυμα του Κώστα Καραπαπά, στη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram.
- Συνελήφθησαν δύο άνδρες για απόπειρα ανθρωποκτονίας 57χρονου
- ΕΚΤ: Το εφιαλτικό σενάριο με πληθωρισμό που φτάνει στο 6,3% και ύφεση
- Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 3-0 σετ: Στον τελικό του Κυπέλλου οι «πράσινοι» μετά από 16 χρόνια
- Τζέιν Άντριους: Έμπιστη της Φέργκιουσον, στυγερή δολοφόνος με ρόπαλο κρίκετ
- Τραμπ: Είπα στον Νετανιάχου να μην επιτεθεί σε ιρανικά ενεργειακά κοιτάσματα και εκείνος συμφώνησε
- Το «αστείο» Τραμπ για το Περλ Χάρμπορ που «πάγωσε» την πρωθυπουργό της Ιαπωνίας




