Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου

Αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου

Περίοδος αλλαγών και σκέψεων για νέες επαναπροσαρμογές, αναμένεται να ξεκινήσει από σήμερα

Υπομονή θα πρέπει να δείξουν τα περισσότερα ζώδια διότι οι σημερινές όψεις ευνοούν την πίεση και το στρες. Καλό θα ήταν να έχουν στα πλάνα τους τρόπους που θα βοηθήσουν να ξεχαστούν και να νιώσουν ότι όλα πάνε καλά. Δε χρειάζεται τόσο άγχος για τόσο προσωρινά προβλήματα.

Κριός

Νέες ανακατατάξεις γίνονται στην καθημερινότητά σας και ειδικά σήμερα καθώς θα κάνετε μία σοβαρή συζήτηση με τους οικείους σας. Τα ερωτικά φαίνεται να σας απασχολούν και δεν ξέρετε τι πρωτοβουλίες να πάρετε ως προς αυτά.

Ταύρος

Επαγγελματικά νιώθετε πίεση και δεν  ξέρετε τι να κάνετε για να χαλαρώσετε. Καλό θα ήταν να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας κάνοντας κάτι ψυχαγωγικό, όπως να δείτε μία ωραία ταινία. Σκέφτεστε να πάτε και ένα ταξίδι.

Δίδυμοι

Είστε μεταξύ του ενός άκρου ότι θέλετε να τα παρατήσετε όλα και να πάτε διακοπές, ή να ασχοληθείτε σοβαρά με τη δουλειά. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να βρείτε την ισορροπία και να έχετε ένα πρόγραμμα που θα σας καλύπτει στα περισσότερα.

Καρκίνος

Δεν ξέρετε αν θέλετε τη σχέση που έχετε ή όχι. Αισθάνεστε την ανάγκη για ουσιαστική σύνδεση με τους ανθρώπους για αυτό και μιλάτε ξανά στους φίλους που είχατε παραμελήσει. Στα επαγγελματικά δείξτε προσοχή θα έχετε κάποια πίεση.

Λέων

Νιώθετε τόλμη για να πάρετε νέες πρωτοβουλίες σε θέματα μετακόμισης, νέας δουλειάς κλπ. Τα ερωτικά δεν είναι κάτι που σας απασχολεί αυτό το διάστημα. Παράλληλα σκέφτεστε να σταματήσετε να κάνετε παρέα με ορισμένα άτομα.

Παρθένος

Σε πολλές περιπτώσεις σκέφτεστε τι θα γινόταν αν δεν είχατε επιλέξει τη δουλειά που είστε τώρα. Νιώθετε επίσης πως δε θέλετε να έρθετε σε επαφή με άτομα που δεν έχετε κάτι ουσιαστικό μαζί τους. Δεν έχετε υπομονή γενικά.

Ζυγός

Υπάρχει μία αίσθηση ματαιότητας επειδή η ρουτίνα σας επηρεάζει αρνητικά. Δώστε χρόνο σε εσάς να βελτιώσετε την ποιότητα της καθημερινότητά σας. Σε πολλές περιπτώσεις πρέπει να γίνεται αρκετή σκέψη πριν βρείτε τις ισορροπίες σας.

Σκορπιός

Σκέψεις ότι κάποιες φιλίες σας έχουν στεναχωρήσει και δεν ξέρετε πώς να το διαχειριστείτε. Να δώσετε έμφαση σε εσάς πρώτιστα έτσι ώστε να μη νιώθετε αρνητικά συναισθήματα. Κάντε καμία βόλτα παραπάνω, θα σας κάνει καλό.

Τοξότης

Η περίοδος αυτή είναι μία φάση προσαρμογής σε νέες δουλειές, σχέσεις κλπ. Δεν ξέρετε πότε θα είστε έτοιμοι να βάλετε νέες φιλίες στη ζωή σας. Θέλετε τη σταθερότητα και αισθάνεστε πως χωρίς αυτήν όλα χάνουν τη ροή τους.

Αιγόκερως

Οι προτεραιότητές σας είναι σε κουτάκια. Πρώτα έχετε την οικογένεια. Έπειτα τη δουλειά και μετά φίλους και ερωτικά. Δε μοιράζεστε τον χρόνο σας ωστόσο με άτομα που σας αγαπάνε με αποτέλεσμα να έχουν απομακρυνθεί.

Υδροχόος

Κρατήστε τις δυνάμεις σας γιατί θα έχετε πολλές φάσεις αυτοκριτικής παράλληλα με το πιεσμένο πρόγραμμά σας. Να δίνετε βάση στις σκέψεις σας και να μην τις εκμηδενίζετε. Για κάποιον λόγο έχετε μπει σε έναν φαύλο κύκλο αρνητικότητας. Θα περάσει.

Ιχθύς

Είστε σε μία κατάσταση που δεν ξέρετε αν θέλετε ορισμένες σταθερές που ήδη υπάρχουν στη ζωή σας. Είτε δουλειά, είτε φιλίες, είτε σχέση, σίγουρα κάτι από αυτά θα το αλλάξετε. Δώστε έμφαση σε αυτά που αρέσουν σε εσάς πρώτα.

Sports in

LIVE: Μπάγερν – Άρσεναλ

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπάγερν - Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024