Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 4-2 από την Τότεναμ στο Λονδίνο για την πέμπτη αγωνιστική του Champions League και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έδειξε την απογοήτευσή του, αλλά έστειλε και μήνυμα ενότητας ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής
«Μετά από ένα πολύ καλό ξεκίνημα ήταν απογοητευτικό που χάσαμε έτσι το παιχνίδι. Παραμένουμε ενωμένοι στις χαρές και τις λύπες.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την μεγάλη σας υποστήριξη. Μόνο ένα πράγμα έχει σημασία τώρα και αυτό είναι το ματς της Κυριακής», έγραψε ο Νορβηγός μπακ στο Instagram.
Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (19:30) – Εντός έδρας «μάχες» για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, ο Δικέφαλος κοντράρεται με τον Λεβαδειακό (18:00) και οι Πράσινοι αντιμετωπίζουν τον Παναιτωλικό (21:00).
Ο Πανιώνιος φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (15/3, 13:00) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL – Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ, με στόχο την επιστροφή στις νίκες στο εγχώριο πρωτάθλημα