Επικό γέλιο: Θηλυκό γουρούνι κυνηγάει on air ρεπόρτερ του Παπαδάκη
Απίστευτο περιστατικό στον αέρα της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη
Στην Κινέτα βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (26/11) συνεργείο της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη και ένα απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε στον αέρα.
Μεγάλο θηλυκό γουρούνι δεν άφησε σε χλωρό κλαρί δημοσιογράφο της εκπομπής, ενώ ο Γιώργος Παπαδάκης και οι συνεργάτες του στο πλατό, δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους! Την ίδια ώρα, ο Λάζος Μαντικός έτρεχε να γλιτώσει από το… άγριο φλερτ της γουρούνας!
Με το που βγήκε στον αέρα του «Καλημέρα Ελλάδα» η σύνδεση με την Κινέτα, είδαμε τον Λάζο Μαντικό να τρέχει και ξωπίσω του μια -συμπαθέστατη κατά τ’ άλλα- γουρουνίτσα.
Ο δημοσιογράφος δεν μπορούσε να σταθεί σταθερά σε κάποιο σημείο, καθώς ο χοίρος τον κυνηγούσε διαρκώς και τον δάγκωνε!
Ο δημοσιογράφος άρχισε να ουρλιάζει από τις δαγκωματιές και η σύνδεση ολοκληρώθηκε άδοξα…
Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:
- Η νέα μπασκετική τάξη πραγμάτων: Το ΝΒΑ έρχεται στην Ευρώπη το 2027
- ΕΟΔΥ: 104 νέες εισαγωγές Covid 19 και 7 νέοι θάνατοι την τελευταία εβδομάδα
- Νέος πρόεδρος του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης
- Γεωτρήσεις στη Φυλή
- Εκτός από πινακίδα κυκλοφορίας δεν είχε και δίπλωμα ο 28χρονος που παρέσυρε αστυνομικό στην Αττική Οδό
- Smart Wellness από την Technogym: Όταν η τεχνολογία συναντά την ανθρώπινη ανάγκη για ευεξία




