Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σκυλί σωσίας: Φαίνεται πως ένα κατοικίδιο μοιάζει απίστευτα με τη Φρίντα Κάλο

Σκυλί σωσίας: Φαίνεται πως ένα κατοικίδιο μοιάζει απίστευτα με τη Φρίντα Κάλο

Σε όλους όσους είδαν τις φωτογραφίες του είπαν κατευθυείαν ότι μοιάζει με την πασίγνωστη προσωπικότητα-καλλιτέχνιδα

Τα τελευταία χρόνια τα social media προσφέρουν αρκετη ψυχαγωγία και για εκείνους που αγαπούνε τα ζώα. Από βίντεο μέχρι φωτογραφίες που ανεβάζουν οι ιδιοκτήτες των κατοικίδιων. Φυσικά δε παύουν να υπάρχουν και εκείνες οι φωτογραφίες πού όταν τις κοιτάς αναρωτιέσαι αν είναι αληθινές ή όχι. Αυτό συμβαίνει με το πανέμορφο σκυλί την «Μπέτυ».

Την βρήκε από ανάρτηση

Το καθόλου επιθετικό και γλυκήτατο σκυλί βρέθηκε να κυκλοφορεί αδέσποτο στους δρόμους του Bratsk της Ρωσίας. H ιδιοκτήτρια της Οξάνα δήλωσε πως ήταν μόλις 10 ημερών όταν την είδε να περνάει τους δρόμους. Το ιδιαίτερο με αυτό το σκυλί δε θα μπορούσε να είναι άλλο από τα φρύδια της, που θυμίζουν τη Φρίντα Κάλο.

Λόγω των φρυδιών της, οι άνθρωποι του καταφυγίου αποφάσισαν να την ονομάσουν Φρίντα από την Φρίντα Κάλο. Οταν δημοσίευσαν φωτογραφίες του σκυλιού στην ιστοσελίδα τους, αμέσως κέρδισε την προσοχή και πολλοί ήθελαν να την υιοθετήσουν.

Γενικότερα έγινε έλεγχος μήπως τα φρύδια ήταν ψεύτικα, αλλά ένας κτηνίατρος επιβεβαίωσε ότι τα «φρύδια» δεν προστέθηκαν τεχνητά και ο σκύλος ήταν μόνο στο καταφύγιο για πέντε ημέρες πριν από την υιοθέτησή του.

Ένιωσε ότι ήθελε να είναι δική της

Η Οξάνα είπε πως με το που είδε το κουτάβι ήθελε κατευθείαν να γίνει δικό της. Ένισε μεγάλη τύχη που την έχει. Μάλιστα, της έδωσε και νέο όνομα, προτιμώντας το Μπέτυ. «Οταν την είδα, έκλαψα. Οταν την πήρα, έπεσε αμέσως για ύπνο και έκλαψα, ξανά, από ευτυχία», αναφέρει.

Στην αρχή η Μπέτυ φοβόταν, ωστόσο, μετά η σκυλίτσα ένιωσε πως βρήκε το σπίτι της. «Είναι δώρο της μοίρας, έξυπνη, στοργική και αγαπά τα παιδιά. Την κοιτάζω και πάντα χαμογελάω.Είμαι τυχερή που έχω το καλύτερο σκύλο στον κόσμο», ενώ συμπλήρωσε ότι μάλλον τα φρύδια της θα ξεθωριάσουν λίγο στο μέλλον. Είπε πως την κάνει ευτυχισμένη επίσης το γεγονός πως ακούει στις δύο εντολές «κάτσε και έλα εδώ».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024