Ο Ολυμπιακός σε περιβάλλον… Χριστουγεννιάτικο. Λίγες ημέρες πριν τις γιορτές, αλλά και σχεδόν μία εβδομάδα πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, η όψη του Γεώργιος Καραϊσκάκης άλλαξε. Με τη διοίκηση του γηπέδου να στολίζει στην έδρα του Ολυμπιακού.
Έτσι, το γήπεδο Καραϊσκάκη φόρεσε τα γιορτινά του. Συγκεκριμένα άναψαν τα 2 Χριστουγεννιάτικα Δέντρα που τοποθετήθηκαν στον χώρο, οι φωτεινές γιρλάντες στην Εμπορική του Στοά, στον εσωτερικό του δρόμο -που διέρχεται ανάμεσα στο γήπεδο και τα γηπεδάκι 5Χ5-, στην Κεντρική Πύλη, στη Ρεσεψιόν και στον όροφο των σουιτών.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι με εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη, η διοίκηση του γηπέδου και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Καραϊσκάκης ΑΕ, Βασίλης Βασιλειάδης, διαρκώς αναπτύσσουν τις δομές και όλο τον χώρο του γηπέδου του Ολυμπιακού. Ωστε και να είναι πιο λειτουργικό για το κοινό, αλλά παράλληλα πιο όμορφο και πιο φιλικό για όσους το επισκέπτονται.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει τα εξής: «Στο Στάδιο Καραΐσκάκη άναψαν τα 2 Χριστουγεννιάτικα Δενδρα, οι φωτεινές γιρλάντες στην Εμπορικη του Στοα, στον Εσωτερικο του Δρόμο -που διέρχεται ανάμεσα στο Στάδιο και τα γηπεδάκι 5Χ5, στην Κεντρική Πύλη, στη Ρεσεψιόν και στον όροφο των σουιτών.
Η Διοίκηση του Σταδίου Καραΐσκάκη, τα Στελέχη του και το προσωπικό του εύχονται σ’ όλους τους ανθρώπους Χρόνια Πολλά!»
Τελικά, στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson προέκυψε ζευγάρι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, την άλλη εβδομάδα στο Καραϊσκάκη. Ο ΠΑΟΚ απέκλεισε τον Ατρόμητο στα πέναλτι με 5-4 (κανονικός αγώνας 1-1).
LIVE: Γουέστ Χαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Γουέστ Χαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ για την 21η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από το Novasports Premier League.
Ο Ολυμπιακός διεκδίκησε τη νίκη στην Πόλη ως τα τελευταία λεπτά, ωστόσο έμεινε από ενέργεια και λύσεις στην επίθεση, για να ηττηθεί από τη Φενέρμπαχτσε με 88-80 για την 20η αγωνιστική της Euroleague.