Τάσος Κωστής: «Όταν το άκουσα έπαθα σοκ. Έχασα τη γη»
Ο δημοφιλής ηθοποιός, Τάσος Κωστής, έδωσε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί.
Ο δημοφιλής ηθοποιός, Τάσος Κωστής, έδωσε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί.
«Όταν το άκουσα έπαθα σοκ. Σου φεύγει η γη κάτω από τα πόδια σου»
«Όταν το άκουσα έπαθα σοκ. Σου φεύγει η γη κάτω από τα πόδια σου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τάσος Κωστής. «Ήταν καρκίνος στο παχύ έντερο. Στο πρώτο σοκ, «καρκίνος», δύσκολη λέξη. Συνήθως λέμε η κακιά αρρώστια και το ξορκίζουμε αλλά δεν βγαίνει τίποτα ξορκίζοντας το. Ήθελα πρώτα να καταλάβω με το μυαλό μου τι είναι αυτό που έχω μπροστά μου. Αυτό που έχω είναι μάχιμο; Μπορώ να παλέψω μαζί του; Μόλις ανακάλυψα πως μπορώ να παλέψω μαζί του, πάλεψα και είμαστε ισοπαλία» αποκάλυψε ο Τάσος Κωστής.
Πως αντιμετωπίζει την ασθένεια;
«Δεν θα πω ποτέ τη λέξη κέρδισα, όχι. Δεν ξέρεις ποτέ. Καλά είναι έτσι. Ούτε κέρδισα ούτε έχασα. Ακόμα περισσότερο συνειδητοποίησα πόσο περαστικοί είμαστε από τη ζωή και αυτό το κομματάκι που θα ζήσουμε θα πρέπει να το ζήσουμε όμορφα» πρόσθεσε ο Τάσος Κωστής.
«Δεν θέλω να με λυπούνται»
«Δεν θέλω να βλέπω τους δικούς μου ανθρώπους στεναχωρημένους. Επειδή ο γιος μου είναι εσωστρεφής σαν την γυναίκα μου, τα κρατάει όλα πολύ μέσα του, έλεγα καλύτερα να μην έρχεται στο νοσοκομείο. Έδινα εγώ κουράγιο γιατί δεν θέλω να με λυπούνται» δήλωσε με ειλικρίνεια ο Τάσος Κωστής.
- «Ζύγιζε μόλις 9 κιλά» – Νέα στοιχεία για τον τραγικό θάνατο του 3χρονου στην Αλεξανδρούπολη
- O Τζόλης νίκησε τον Καρέτσα (5-3) και έγινε 4ος σε ασίστ στην Ευρώπη το 2025!
- Καλάβρυτα: Αμαξοστοιχία σταμάτησε για να βοηθήσει ορειβάτες – Με καρδιακά προβλήματα ο ένας
- Ισραήλ: Δύο νεκροί μετά από επίθεση Παλαιστίνιου – Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
- Σπείρα παραβίαζε μπαλκονόπορτες και έμπαινε σε σπίτια στη Δράμα – Μέλος της συνελήφθη στην Θεσσαλονίκη
- Οριστικό: Την Τρίτη (30/12) θα γίνει το Μαρούσι – Παναθηναϊκός


