Η προπόνηση του Ποντένσε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού ενσωματώθηκε στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας και προπονήθηκε μαζί με τον σούπερ σταρ της Γιουβέντους.
Στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας μαζί με τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, Ζοσέ Σα και Ρούμπεν Σεμέδο, βρίσκεται ο Ντάνιελ Ποντένσε.
Ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός, όπως επίσης και οι άλλοι δύο Ερυθρόλευκοι, έχουν κληθεί από τον Φερνάντο Σάντος για τα δύο τελευταία παιχνίδια των προκριματικών του EURO 2020 με Λιθουανία (εντός) και Λουξεμβούργο (εκτός).
Δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια, στα οποία η Πορτογαλία είναι… υποχρεωμένη να κερδίσει, προκειμένου να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση στον δεύτερο όμιλο, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα της Σερβίας στα τελευταία δύο προκριματικά παιχνίδια.
Στην αποστολή της Πορτογαλίας για τα κρίσιμα παιχνίδια βρίσκεται επίσης ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, Κριστιάνο Ρονάλντο.
- «Η Εθνική Βραζιλίας θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του Αντσελότι έως το 2030»
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν είναι ευχάριστο που ο Ελ Κααμπί θα φύγει για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής»
- UEFA: Υποβιβάστηκε ο Σιδηρόπουλος από την ελίτ κατηγορία
- Γιατί σιώπησε ο Λανουά στη ΓΣ της ΕΠΟ
- Ο Ετό απέκλεισε τον Αμπουμπακάρ για να μην του σπάσει το ρεκόρ
- Formula 1: Το «φαινόμενο Μοντετζέμολο»
- Κόπα Άφρικα: Μπρούνο και Ντέσερς κλήθηκαν στην Εθνική Νιγηρίας
- Αγωνία στην ΑΕΚ ενόψει Παναθηναϊκού: Εκτός προπόνησης ο Σίλβα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442