Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην αποστολή της Πορτογαλίας Σα, Σεμέδο και Ποντένσε

Στην αποστολή της Πορτογαλίας Σα, Σεμέδο και Ποντένσε

Ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε της αποστολής της Πορτογαλίας για τα ματς με Λουξεμβούργο και Λιθουανία και σε αυτήν βρίσκονται οι τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού

Την 25άδα της εθνικής Πορτογαλίας, ενόψει των ματς με Λιθουανία και Λουξεμβούργο για τα προκριματικά του Euro 2020, ανακοίνωσε ο Φερνάντο Σάντός. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι τρεις Πορτογάλοι του Ολυμπιακού Σα, Σεμέδο και Ποντένσε.

Ο εξτρέμ των ερυθρολεύκων επιστρέφει στις επιλογές του Σάντος μετά την απουσία του από τα ματς του Οκτωβρίου, ενώ και Σα και Σεμέδο βρίσκονται σταθερά στις επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος δεν βρίσκεται ο επιθετικός της ΑΕΚ, Νέλσον Ολιβέιρα, παρότι βρισκόταν στην προεπιλογή.

Αναλυτικά οι κλήσεις του Φερνάντο Σάντος:

Μπέτο, Σα, Ρούι Πατρίσιο, Ρικάρντο Περέιρα, Νέλσον Σεμέδο, Φόντε, Πέπε, Ρούμπεν Ντίας, Ρούμπεν Σεμέδο, Γκερέιρο, Μάριο Ρούι, Ντανίλο Περέιρα, Μπερνάρντο Σίλβα, Ρούμπεν Νέβες, Μπρούνο Φερνάντες, Ζοάο Μάριο, Μουτίνιο, Πίτσι, Μπρούμα, Ποντένσε, Αντρέ Σίλβα, Κριστιάνο Ρονάλντο, Ντιόγκο Ζότα, Έντερ και Πασιένσια.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024