Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλμπέρτο Φερνάντες: «Είμαι υπερήφανος για τον γιο μου που είναι drag queen»

Αλμπέρτο Φερνάντες: «Είμαι υπερήφανος για τον γιο μου που είναι drag queen»

Ο Εστάνισλαο Φερνάντες , ο οποίος είναι γνωστός με το ψευδώνυμο, DYHZY, είναι ένα ανερχόμενο αστέρι στην καλλιτεχνική σκηνή της χώρας του

Ο Εστάνισλαο Φερνάντες, ο οποίος είναι γνωστός με το ψευδώνυμο, DYHZY, είναι ένα ανερχόμενο αστέρι στην καλλιτεχνική σκηνή της χώρας του, ο οποίος μετρά πάνω από 197.000 οπαδούς στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/B4geD9QHXoF/

Είναι επίσης ο γιος του Αλμπέρτο Φερνάντες, του νέου κεντροαριστερού εκλεγμένου προέδρου της Αργεντινής, ο οποίος νίκησε τον δεξιό ηγέτη Mauricio Macri στις εκλογές τον περασμένο μήνα, κάτι που πολλά μέλη της  LGBTQ κοινότητας γιόρτασαν!

https://www.instagram.com/p/B4YeLblHEkQ/

https://www.instagram.com/p/B1Ke1esnuIE/

Σαρωτική νίκη για τον Φερνάντες

Ο περονιστής κεντροαριστερός υποψήφιος Αλμπέρτο Φερνάντες κέρδισε τις προεδρικές εκλογές που διεξήχθησαν τον Οκτώβρη στην Αργεντινή από τον πρώτο γύρο εξασφαλίζοντας το 47,36% ενώ ο απερχόμενος κεντροδεξιός πρόεδρος Μαουρίσιο Μάκρι έλαβε 41,22% των ψήφων, σύμφωνα με τα ως τώρα αποτελέσματα, με το 75% των ψηφοδελτίων να έχει καταμετρηθεί, κατά το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας.

Το εχθρικό tweet

Οι πολέμιοι του προέδρου στοχοποίησαν τον Alberto και το γιο του, συμπεριλαμβανομένου του Eduardo Bolsonaro, γιος του Βραζιλιανού προέδρου Jair Bolsonaro αντι-LGBTQ ατόμου, ο οποίος πρόσφατα δημοσίευσε μια φωτογραφία του, που κρατούσε ένα όπλο, δίπλα σε μια φωτογραφία του DYHZY με το σύνθημα «Αυτό δεν είναι απλά ένα meme». Με αυτό το μήνυμα δήλωσε όχι μόνο την απαξίωση του ενάντια στον Estanislao και όλα τα LGBTQ άτομα, αλλά και τη πεποίθηση του για μια άνευ λόγου έχθρα.

Αλμπέρτο Φερνάντες: «Αισθάνομαι περήφανος για το γιο μου»

Αλλά ο Αλμπέρτο Φερνάντες δεν αφήνει περιθώρια και έχει πει μάλιστα σε δηλώσεις του ότι είναι «υπερήφανος» για τον γιο του και για την επιτυχία στην τέχνη του και στην ακτιβιστική του δράση.

«Αισθάνομαι μεγάλη υπερηφάνεια για το γιο μου! Πώς θα μπορούσα να κάνω αλλιώς; Ο γιος μου είναι ακτιβιστής δικαιωμάτων σε αυτήν την κοινότητα. Θα ανησυχούσα αν ο γιος μου ήταν εγκληματίας, αλλά είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος» είπε.

«Σε αυτήν την κοινότητα (LGBTQ), την οποία δεν γνωρίζω πολύ, ο γιος μου φαίνεται να είναι σεβαστός από τα μέλη της και πολύ αναγνωρισμένος. Αισθάνομαι περήφανος για το γιο μου.» συνέχισε ο Αλμπέρτο Φερνάντες.

Sports in

Η μεγαλύτερη βραδιά στην ιστορία του Ολυμπιακού

Λίγο πριν την συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής, ο Ολυμπιακός ζει την μεγαλύτερη βραδιά της ιστορίας του με την πρόκριση στα ημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024