Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε με δύο γκολ πίσω στο σκορ, αλλά μέσα σε 4 λεπτά ήρθαν τα πάνω- κάτω.
Στο 67ο λεπτό, οι «πράσινοι» μείωσαν σε 1-2 με τον Φεντερίκο Μακέντα να μπαίνει από τα αριστερά και να εξαπολύει το διαγώνιο σουτ για να μειώσει στο σκορ.
Τέσσερα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 71ο λεπτό, οι γηπεδούχοι βρήκαν και το γκολ της ισοφάρισης με τον Περέα.
Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού βρέθηκε μόνος του στο σημείο του πέναλτι έπειτα από σέντρα του Χατζηγιοβάννη και ισοφάρισε σε 2-2.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
MVP με διαφορά, δύο γκολάρες και ισοφάριση ενός στοιχειωμένου ρεκόρ είναι το ρεζουμέ του εντυπωσιακού ευρωπαϊκού ντεμπούτου του Ανδρέα Τεττέη με τον Παναθηναϊκό.
Βόμβα μεγατόνων στο ισπανικό πρωτάθλημα, με ρεπορτάζ του Radio La Red να αναφέρει πως ο Χούλιαν Άλβαρες έχει αποφασίσει να αφήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα μετά το Μουντιάλ!
Ο Εβάν Φουρνιέ είναι έτοιμος για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό και ο Γάλλος σούπερσταρ δήλωσε ότι παιχνίδια ειδικών συνθηκών σαν ένα ντέρμπι «αιωνίων» που κρίνει τρόπαιο, δεν κρίνεται στα καθαρά... μπασκετικά στοιχεία.