Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Οι Μπακς πέρασαν από το Λος Άντζελες, επικρατώντας των Κλίπερς με 129-124. Μεγάλος πρωταγωνιστής σε ακόμα ένα ματς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που έκανε ότι ήθελε την άμυνα της ομάδας του Ντοκ Ρίβερς.
Ο Greek Freak ηγήθηκε των ελαφιών και είχε στο παιχνίδι 38 πόντους, με 4/7 τρίποντα, μάζεψε 16 ριμπάουντ, έχασε για μία ασίστ το triple double (9), έκανε 2 κλεψίματα και έριξε και 2 τάπες.
Κυρίως όμως σημείωσε ακόμα μια ξεχωριστή επίδοση, για την ακρίβεια μια μοναδική επίδοση στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ που δεν έχει πετύχει ποτέ κανείς.
Συγκεκριμένα, ο Γιάνναρος στη μεγάλη νίκη των Μπακς επί των Κλίπερς έγινε ο πρώτος παίκτης που έχει πάνω 200 πόντους, 100 ριμπάουντ και 50 ασίστ στα πρώτα 8 παιχνίδια της σεζόν. Ποτέ άλλοτε δεν είχε γίνει αυτό το επίτευγμα με τον Αντετοκούνμπο να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε την περασμένη σεζόν, και ειδικότερα να συνεχίζει να γράφει ιστορία.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Η Γκενκ χρειάστηκε την παράταση για να περάσει στους «16» του Europa League (1-3 κ.δ, 3-3 παρ.). Πρόκριση και για την Μπολόνια (1-0). Δείτε τις ομάδες που προκρίθηκαν.