Κιμ Καρντάσιαν: Έτσι «πανηγύρισε» για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων
Η διάσημη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας μοιράστηκε τη χαρά της με τους εκατομμύρια followers της
Η Κιμ Καρντάσιαν εξέφρασε τη χαρά της για το ψήφισμα της Βουλής των Αντιπροσώπων, με το οποίο αναγνωρίστηκε επισήμως την περασμένη Τρίτη η γενοκτονία των Αρμενίων από τις ΗΠΑ, με 2 αναρτήσεις στο Instagram.
Αρχικά, η 39χρονη τηλεπερσόνα δημοσίευσε μια εντυπωσιακή φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε κατά το πρόσφατο ταξίδι της στην Αρμενία. Φορώντας ένα εφαρμοστό σκουρόχρωμο φόρεμα και παραδοσιακά κοσμήματα, η σταρ ποζάρει μαζί με τα τέσσερα παιδιά της, τα οποία είναι επίσης ντυμένα στα μαύρα.
«Σημειώθηκε μια τεράστια νίκη για τον αρμενικό λαό, με την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων από τη Βουλή των Αντιπροσώπων. Αυτή η φωτογραφία με εμένα και τα παιδιά μου τραβήχτηκε αυτόν τον μήνα στην Αρμενία από την Τζάκι Νίκερσον», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.
Μάλιστα, δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών από την Αρμενία, στην οποία ποζάρει μαζί με την αδερφή της, Κόρτνεϊ.
- Κρήτη – Τραγωδία με ναυάγιο ανοιχτά του Ηρακλείου: Αυξάνονται οι νεκροί μετανάστες, 27 οι αγνοούμενοι
- Λήμνος: Μετράει ζημιές η Μύρινα από τη σαρωτική κακοκαιρία – Ποτάμια οι δρόμοι, ζημιές σε σπίτια και καταστήματα
- Πολονάρα: «Όταν μου είπαν ότι έχω λευχαιμία, σκέφτηκα να αυτοκτονήσω – Η γυναίκα μου με κράτησε στη ζωή»
- Αναστάσιος Ράμμος: «Έτσι γλίτωσα από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ»
- Shein – Temu: Τέλος στα φθηνά δέματα από Κίνα – Τι αλλάζει
- Μουρτζούκου: «Έλεγα από την αρχή ότι παιδί μου έφυγε από το χέρι της» ξεσπάει ο πατέρας του Παναγιωτάκη




